Pe Elena Udrea au lasat-o nervii! A izbucnit in plans in puscarie weekendul trecut!!!

Amanunte exclusive despre starea in care se afla celebra blonda in aceste momente! Elena Udrea pare doborata de atacurile venite din toate partile si, in ciuda tariei de care a dat dovada pana acum, a inceput sa isi arate slabiciunile in arestul Politiei Capitalei.

Arestata preventiv in dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea a ajuns la capatul puterilor. Celebra blonda s-a plans telefonic apropiatilor ca nu mai suporta situatia in care se afla si simte ca nu mai are putere sa lupte cu morile de vant.

Conditiile din celula i-au pus capac“Faptul ca s-a intors la puscarie a fost un soc pentru Elena Udrea. Nu se astepta sa fie retinuta, intrucat nu si-a pus semnatura pe niciun contract, iar denunturile nu au fost  suficiente pentru ca ea sa stea acolo cu ceilalti detinuti. Conditiile din arest sunt teribile, celula este ingrozitor de mica si in ea misuna tot felul de vietati noaptea, iar mirosul de mucegai si de la WC-ul turcesc te tine treaz toata noaptea. In plus, Elena nu poate pune gura pe mancarea adusa de la penitenciarul Rahova, care este ingrozitoare, asteapta sa ii fie aduse de acasa alimente comestibile. Toate lucrurile aceste adunate, de la privare de libertate, starea celulei si atacurile repetate, au afectat-o psihic si, sambata seara, nu a mai rezistat. A izbucnit in plans si, minute intregi, nu a mai putut sa se opreasca. E incredibil de greu pentru ea, a indurat prea multe intr-o perioada atat de scurta”, au povestit prietenii politicianului.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *