Popa vrea, în primul rând, echipă bună

Ionut Popa

Ionut Popa

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat la reunirea lotului, că îşi doreşte, în primul rând, formarea unei echipe competitive şi, de-abia pe urmă, promovarea în Liga I.

„Îmi doresc în primul rând formarea unei echipe bune şi de-abia pe urmă să tragem la promovare. Degeaba am un lot de 30-40 de jucători, dacă am numai 12-13 care pot evolua la nivel înalt. Pentru mine, un jucător bun este cel care corespunde cerinţelor mele. Poate să vină şi din Liga a III-a, nu neapărat să aibă un nume. Pe teren nu joacă numele“, a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că speră într-o colaborare bună cu noul preşedinte, Florin Prunea:
„Nu mi-a plăcut cum au mers lucrurile în tur şi sper ca acest lucru să se schimbe. Cea mai bună denumire a funcţiei lui Florin Prunea este de preşedinte. Nu poate să vină cineva din România să-mi spună mie că este manageral general. Asta ar presupune să se ocupe şi de latura sportivă, dar şi de cea adminitsrativă. Aşa ceva este foarte greu, dacă nu chiar imposibil în România. Sper să colaborez bine cu Florin, cu care mă ştiu de mai mult“.

La primul antrenament al formaţiei ieşene au participat 28 de jucători: Bălan, Cr. Popa, Samoilă (Sportul Studenţesc) – portari Creţu, Vladu, Humă, R. Tincu, Mitrea, Ciucur, Avrămia, Andrieş – fundaşi, Crengăniş, Bădic, Straton, Cl. Tudor, Gado, Gorovei, Ghindaru, Nalaţi, Florea, Orac, Codrea (Millenium Gearmata), Petrovic (Metalac Gornji) – mijlocaşi, Herghelegiu, Onofraş, Huţanu, Brajkovic (Vozdovac) şi Pavel Sorin (Italia, Serie C).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *