Prima femeie din România care a pozat în Playboy, la un pas de divorţ!

Se pare că problemele între Dana Săvuică şi soţul ei Răzvan Stanciu au apărut de ceva vreme şi nu erau un secret pentru prietenii din jurul lor. Din păcate, după un mariaj de 22 de ani, cei doi ar putea trece printr-un divorţ.

Încă de la începutul acestui an au apărut zvonuri că relaţia dintre Dana Săvuică şi soţul ei s-a deteriorat considerabil. Tot atunci s-au lansat şi primele speculaţii privind un potenţial divorţ. Însă nu era pentru prima oară în cele două decenii de căsnicie când se vorbea despre despărţire. De data asta însă, spun apropiaţii cuplului, cei doi nu au mai reuşit să readucă armonia între ei şi, în urmă cu câteva luni, ar fi decis să-şi vadă fiecare de viaţă.
 descărcare
Dana Săvuică ar fi depus deja actele de divorţ. “Dacă a băgat actele, foarte bine”, a declarat Răzvan Stanciu resemnat pentru publicaţia amintită mai sus. Din tonul lui reiese clar că legătura cu soţia lui este ruptă, iar aceasta nu-l pune în temă nici măcar cu deciziile care îl privesc. “Da, am discutat despre divorţ, dar nu se ştie niciodată… După atâţi ani împreună este posibil orice… Trecem printr- o perioadă grea, e adevărat”, a confirmat tot el.
Sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *