Prima inregistrare publica a unor discutii de la Cotroceni a ajuns motiv de ras pe internet: „Melodia lui Ponta? Ca la MTO”

Premiera inregistrata pe 14 iulie in Romania – dupa ce sefului statului a dat publicitatii inregistrarea unor discutii de la Palatul Cotroceni – nu a ramas netaxata in mediul online.

De departe, reactia plina de uimire a premierului Victor Ponta, dupa ce este intrebat de presedintele Traian Basescu despre „MTO” a inregistrat cel mai mare succes. Nu numai pe bloguri, ci si pe retelele de socializare Facebook si Twitter, user-ii au taxat prestatia lui Victor Ponta si a ministrului sau de Finante, Ioana Petrescu.

Pe un astfel de blog au fost postate mai multe imagini animate cu cei doi oficiali ai Guvernului Romaniei, insotite de comentarii ironice de tipul: „Cotroceni …. si ies la pensie la 45 de ani

Victor Ponta si Ioana Petrescu, ironizati pe internet

Pe Twitter, una dintre glumele despre aceasta intalnire (deja celebra) este urmatoarea:

Pe Facebook, cele mai raspandite imagini de la aceasta intalnire de la Cotroceni sunt cele cu premierul Victor Ponta uitandu-se … in tavan.

Nici publicatiile specializate in satira nu au ratat aceasta premiera din viata publica a Romaniei. Una din acestea a postat pe site-ul sau „noul” numar de masina al lui Victor Ponta:

Victor Ponta, ironizat de Kamikaze
Nici ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, nu a scapat de tinta ironiilor pe internet, din cauza felului in care si-a sustinut in fata lui Traian Basescu proiectul de reducere a CAS-ului cu 5 puncte procentuale de la 1 octombrie.

Pe un alt blog a fost postata aceeasi imagine de mai multe ori, dar cu comentarii diferite:

Victor Ponta si Ioana Petrescu, ironizati pe internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *