Profa şi proful, avem dovada amantlâcului

Un ziar respectabil, aşa ca „Bârfa de Iaşi”, trebuie să fie mereu focusat pe poveştile secrete ale Iaşului, pe combinaţiile ascunse de ochii curioşilor, pe amantlâcurile celebre. Tocmai de aceea, în acest număr vrem să vă readucem în atenţie povestea, cu cântec, a unei combinaţii amoroase. Şi politice totodată. Diferenţa faţă de zvonurile vânturate până acum în târg e că tura asta avem şi dovezi, obţinute prin viu grai de la un martor ocular.

Peste Prut
Pentru că ambele persoane, o ea şi un el, sunt de statură publică, implicate în politica locală, vom folosi două porecle simple: profa şi proful. Da, aşa este, ei sunt şi oameni politici, dar şi cadre didactice, prin formaţie.
Cum vă spuneam, despre relaţia lor amoroasă se bârfeşte de multă vreme (ea e căsătorită şi are un copil, el la fel). Omul care ne-a adus dovada, pentru a ne convinge ne-a indicat locul şi data acţiunii. Astfel, potrivit sursei, madama profesoară s-a dus în vizită la fraţii noştri de peste Prut. Chipurile în vizită de lucru, noi am zice că mai degrabă ca să testeze vinurile de Cricova. Oricum, prea puţin contează motivul deplasării. Cert e că din delegaţia ce a făcut călătoria în ţara vecină, prietenă şi soră s-a aflat şi dom’ profesor.

Pat matrimonial
Veţi spune, probabil, că astea nu-s dovezi irefutabile. Corect. Dar staţi să vedeţi ce s-a întâmplat în republica de la est de Iaşi. După ce au terminat prima zi de lucru, toţi membrii delegaţiei româneşti au fost cazaţi la un motel/hotel din centrul Capitalei. Tot acolo a fost cazată şi profa noastră. Cu singura diferenţă că ea nu şi-a luat o cameră single, ba chiar camera matrimonială cu, desigur, patul matrimonial. După ce au mai băut nişte şpriţuri jos la restaurantul hotelului, delegaţii români s-au retras unul câte unul, fiecare la camera sa. Doar profa noastră s-a retras însoţită în cameră. Cum de cine? Însoţită de proful nostru. Acum aţi înţeles pentru ce era bun patul matrimonial?

Cine râde la urnă?
Sursa noastră bine informată afirmă că ar fi şi nişte poze cu cei doi porumbei (nu din cameră, Doamne fereşte), ci din delegaţie. Dar care demonstrează clar apropierea dintre cei doi. Respectivele fotografii nu vor fi scoase deocamdată la aer, ci s-ar aştepta campania electorală de la anul, pentru a obţine un efect devastator la urnele de vot. Nouă ni se pare cam gogonată, dar vom vedea. Mult a fost, puţin mai e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *