S-a dezbrăcat complet pentru a-şi promova emisiunea! Cine e vedeta

Kim Kardashian a renunţat din nou la haine, de această dată pentru a-şi promova reality-show-ul ”Keep up with the Kardashians”.

Kim a explicat de ce a ales să îşi promoveze emisiunea astfel: ”Dacă voi rămîne gravidă, corpul meu se va schimba din nou. De aceasta prefer să pozez nud acum. Vreau să păstrez aceste fotografii pentru totdeauna!”

descărcare (1)

Viaţa lui Kim Kardashian, cât şi a familiei sale are mare priză la public, fapt pentru care postul TV american E! le-a convins pe aceasta, pe mama şi pe surorile ei să continue reality show-ul “Keeping Up with the Kardashians” cel puţin patru ani.

Înţelegerea a fost una destul de costisitoare, având în vedere că reprezentanţii televiziunii americane au fost de acord să le plătească un onorariu de 100.000.000 de dolari. Ei au oferit această sumă fabuloasă pentru ca soţia rapperului Kanye West să-şi afişeze în continuare fundul şi să dezvăluie detalii picante din căsătoria ei.

În plus, au precizat că îi oferă lui Kim, vedeta show-ului, şi un bonus de 5.000.000 de dolari dacă îşi convinge soţul să apară şi el în emisiune chiar şi pentru câteva secunde, în următoarele sezoane.

 

 

Sursa: apropotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *