Record dezastruos: opt înfrângeri din tot atâtea partide!

În urmă cu jumătate de an, echipa de baschet feminin Politehnica Iaşi rata la mustaţă accederea în play-off-ul Diviziei A.

De atunci, baschetul feminin a intrat pe o pantă descendentă şi se pare că nimeni nu mai poate opri din drumul spre… DESFIINŢARE. Cel puţin aşa arată lucrurile la ora actuală, fapt recunsocut, în urmă cu ceva timp, şi de directorul clubului ieşean, Leonida Antohi, care recunoştea că se gândeşte să desfiinşeze această echipă care doar cheltuie şi nu face performanţă.

Pentru a nu se lua o măsură radicală, s-au încercat tot felul de şocuri la echipă, de la reducerea salariilor şi schimbarea antrenorilor şi până la demiterea managerului Marius Cosoi.

Totul a fost însă în zadar, echipa de baschet feminin Politehnica Iasi ajungând la opt înfrângeri consecutive în prima ligă.

Bomboana pe colivă a fost pusă în ultimul meci de campionat, când ieşencele au fost învinse pe teren propriu de Olimpia Braşov, o formaţie fără mari pretenţii în acest sezon, poate sub nivelul echipei noastre.

Într-un meci în care echipa antrenorul Radu Boişteanu a câştigat doar un singur sfert, victoria braşovencelor cu scorul de 74-61 a fost de necontestat.

Cu o linie de clasament dezastruoasă, Politehnica Iaşi rămâne pe locul 15 în clasament, fiind alături de BBALL Sepsi Sfântu Gheorghe singurele formaţii care nu au nicio victorie în actuala ediţie de campionat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *