Roxana Ciuhulescu s-a sărutat cu iubitul Mihaelei Rădulescu: „Felix m-a făcut să trăiesc cele mai intense 4 minute din viaţa mea”

Ea – femeie măritată şi cu copil acasă, el – burlac celebru cu iubită la purtător, dar asta nu le-a stat în cale! Roxana Ciuhulescu a mărturisit că Felix Baumgartner este eroul ei şi că atunci când l-a întâlnit nu a ratat ocazia de a-l săruta pasional.
Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre întâlnirea cu iubitul Mihaelei Rădulescu. Ciuhuleasca a mărturisit că Felix este bărbatul care a impresionat-o prin performanţele sale. Mai mult decât atât, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că la întâlnirea pe care a avut-o cu sportivul nu a ratat ocazia de a-l săruta pasional chiar dacă numai pe obraz.

roxana-ciuhulescu

„Eu pe Felix l-am cunoscut înainte de a venicu Mihaela. El tot pe Mihaela a cunoscut-o prima dată, însă nu cred că a reţinut-o foarte bine, căci m-a confundat cu ea. El a mers cu o maşină de Finish, care te ia de pe drum. El a venit va imagine, ca invitat special. Eu nu l-am văzut pe Felix, deşi ne-a prins şi pe noi maşina de Finish. Poate era pitit undeva în spate. Am stat cu Felix timp de o oră, am făcut foarte multe poze. Când s-a născut cu Mihaela i-am dat chiar şi un pupic pe obraz. L-am anunţat pe soţul meu că am o întâlnire specială atunci. Eu am trăit foarte intens saltul lui, căci a fost amânat din cauza vremii. A fost o zi cu duble emoţii căci eu eram prima femeie care pilota un MIG 21, iar el un primul om care sărea din stratosferă. Dar, saltul lui a fost amânat din cauza vremii. Apoi, am văzut în direct saltul lui. Nu-mi venea să cred că o să văd în direct cum o să moară, căci eram convinsă că şi-a pierdut cunoştinţa. Apoi, când a venit în România nu-mi venea să cred că o să-mi cunosc eroul, pentru că Felix este eroul meu”, a declarat Roxana Ciuhulescu la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

interviu-cu-roxana-ciuhulescu-de-ziua-indragostitilor-care-a-fost-cea-mai-mare-nebunie-pe-care-a-facut_4

Mai mult decât atât, Roxana Ciuhulescu a spus că a imortalizat momentul, iar poza a făcut-o publică pe o reţea de socializare. Vedeta scris şi un mesaj prin care-şi declară sentimentele pe care le are faţă de iubitul Mihaelei Rădulescu: „Felix Baumgartner, barbatul care m-a făcut să trăiesc cele mai intense 4min20sec din viaţa mea. Nu vă gândiţi la prostii, atât a durat căderea sa liberă din stratosferă.”

Felix Baumgartner este unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din lume. El a stabilit numeroase recorduri greu de imaginat. De când are o relaţie cu Mihaela Rădulescu, cei doi sunt aproape de nedespărţit.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *