S-a LOGODIT în SECRET Adina de la Heaven? Reactia ARTISTEI spune TOTUL

Adina Postelnicu, una din componentele trupei Heaven, şi-a ţinut viaţa privată departe de ochii presei. Cântăreaţa nu şi-a etalat iubiţii în public, dar acest lucru nu i-a garantat liniştea în relaţii. A fost căsătorită o dată, însă a divorţat după doar şase ani de mariaj, în anul 2006. Principala cauză a destrămării căsniciei a fost adulterul comis de fostul soţ. Această experienţă a afectat-o profund, dar i-a şi deschis ochii. Acum a lăsat episoadele triste în urmă şi priveşte cu optimism spre viitor. Are o relaţie de câţiva ani cu un arhitect pe nume Dan. La finalul anului trecut, presa a speculat că Adina s-a logodit în secret cu Dan şi că nunta bate la uşă. Adina a evitat să infirme sau să confirme acest scenariu. Până acum.

Artista a acceptat să vorbească în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro despre relaţia pe care o are de câţiva ani. Ea a răspuns şi la întrebarea legată de logodna ei secretă, dar şi ce aşteptări are de la partenerul său de viaţă. Adina Postelnicu a învăţat din experienţele personale şi spune că nu se mai grăbeşte să spună „DA” în faţa ofiţerului stării civile şi a lui Dumnezeu. Ea spune că nu numai iubirea este importantă într-o relaţie şi că o căsnicie presupune şi multe compromisuri. „E adevărat că acum sunt mult mai vigilentă în ceea ce priveşte o relaţie. Îmi doresc un bărbat cu care să pot comunica foarte uşor, pentru că eu cred că o relaţie fără comunicare nu există. De asemenea, important este şi respectul, fiindcă după mulţi ani dragostea se duce. Aş vrea pe cineva cu care să am ţeluri comune, să ne facem planuri împreună şi să nu rămânem doar la stadiul de planuri”, a spus Adina Postelnicu.

Frumoasa blondă nu este o „materialistă” aşa cum s-ar grăbi unii să declare. În momentul de faţă, solista câştigă destul de bine din muzică şi nu aleargă după un partener potent financiar. „În puţine relaţii din viaţa mea am avut bărbaţi cu bani. Nu m-a interesat acest aspect. M-a preocupat să fim la acelaşi nivel şi să construim împreună lucruri. Prefer să cred că sunt o femeie capabilă, care se descurcă în orice fel de situaţie. Ştiu să fac bani şi o să fac în continuare”.

Adina afirmă că viaţa de artist nu este una boemă şi nu curge numai lapte şi miere. Alături de sora sa, Roxana şi Alina, celelalte două componente ale trupei Heaven, renunţă la multe lucruri pentru a reuşi în muzică. Ea a declarat că iubitul ei trebuie să înţeleagă că weekendurile sunt rezervate concertelor prin ţară, iar în timpul săptămânii munceşte ca un om obişnuit. „Eu am avut numai relaţii stabile, două relaţii de câte zece ani. N-am avut aventuri sau relaţii de scurtă durată. Nu m-am grăbit să intru în relaţii. Am vrut să cunosc omul mai întâi, să comunic cu el, să-i explic viaţa mea, să înţeleagă ce înseamnă meseria pe care o am. Dacă persoana mă iubeşte cu adevărat şi are încredere în tine, cariera mea nu ar trebui să fie un impediment pentru nimeni, mai ales că în cursul săptămânii lucrez ca un om normal. Eu doar în weekend merg la concerte, în rest, la birou, unde am grijă de afaceri. Am farmaciile, de care trebuie să mă ocup împreună cu mama mea”, a mai adăugat Adina.

(sursa: www.ziarulring.ro. Mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *