Schimbări în juriul show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA! Cine sunt noii ”jurați”

Schimbări mari în acest sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Cu o singură excepţie, Andrei Aradits, toţi juraţii au fost înlocuiţi. Pepe i-a impresionat pe şefii săi, după ce a câştigat de două ori, în calitate de concurent, show-ul cu pricina, şi a fost cooptat în juriu, alături de Delia Matache, şi ea familiarizată cu formatul acestei emisiuni, la care a şi participat, şi de Monica Anghel.

Va sta cu ochii pe toţi concurenţii
Din schemă pentru cel de-al cincilea sezon, care va începe curând, “au sărit” Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Ozana Barabancea. În timp ce Pepe este un jurat “pâinea lui Dumnezeu” la show-ul Next Star (care, de asemenea, va debuta în grila de primăvară a Antenei 1), unde apreciază evoluţia pe scenă a copiilor, la “Te cunosc de undeva” are cu totul alte planuri. “Vreau să văd transformări şi personaje bine făcute, cu umor, cu distracţie, cu spirit de competiţie. Nu-mi doresc demonstraţii de cântat ori de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenţi că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte şi pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoţia şi implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat”, spune Pepe.

În ceea ce-i priveşte pe concurenţi, aceştia se vor afla, de asemenea, în premieră la acest show. Ei sunt deja puşi în temă şi cu faptul că Monica Anghel şi Delia au studii muzicale aprofundate, iar urechea lor este foarte sensibilă şi la cele mai mici “derapaje”. Iar Andrei Aradits este deja cunoscut pentru umorul fin şi ironia sa, ca jurat.

(sursa: www.libertatea.ro. Mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *