Soţia primarului din Valea Seacă a spart geamurile Primăriei!

Un scandal sexual 100% a tulburat liniştea comunei ieşene Valea Seacă, actorii principali fiind primarul Valeriu Roman, soţia sa Elena şi amanta acestuia, o tinerică de la departamentul finanţe, ridicată cică la gradul de inspector…

Valeriu Roman

Valeriu Roman

Hărmălaie mare pe uliţele din Valea Seacă a mai făcut „primăreasa“ (n.n. – cică aşa îi place să i se spună) Elena Roman, soţia primarului Valeriu Roman, pe la mijlocul lunii ianurie, stârnind hohote de râs din partea sătenilor, care au avut parte de „Happy Hour“, „Acces direct“ şi „Un show păcătos“ moca şi, unde mai pui!, live, măi tată!!!

Dar ca să nu vă mai ţinem cu sufletul la gură, vă spunem chiar acu’ de ce a făcut ca toate cele „primăreasa“ noastră.

Cică într-o joi, pe la ora 14.30, Elena Roman, sătulă să râdă toată comuna că soţiorul o trişează în dragoste cu o fufă tinerică, de pe la primărie, a încercat să dea de bărbăţelu’ ei, sunându-l pe telefonul mobil. Cum acesta era ocupat să machească alături de câţiva colegi de PSD-eu din primărie, i-a dat cu „ignore“.

Supărată la maxim că Valeriu al ei se face că plouă, „primăreasa“ s-a dus val-vârtej la primărie, normal, convinsă că-l prinde pe dom’ primar cu tinerica în amoruri.

Ajunsă la instituţia cu pricina, femeia luă şi mai tare foc când văzu uşile închise, convinsă că dom’ primar e pe la „giagici“, vorba lu’ Mircea Badea Show.

Înnebunită de gelozie, Elena luă câteva pietre din faţa sediului Poliţiei (locul faptei) şi le aruncă în geamurile Primăriei (adică ale statului), spărgându-le.

Dându-şi seama că nu e bine să te pui cu nebuna, dom’ primar aranjă cu băieţii de pahar cum s-o prostească pe primăreasă. Şi, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, aceştia ieşiră prin spatele şi veniră în faţă, pentru a o calma pe rănita în amor, care va să zică…

„Dragă, am fost cu băieţii până la Poştă. De ce eşti nervoasă?! Te-ai mai apucat să spargi şi geamurile de la Primărie?“, cică i-ar fi spus primarele, roşu ca racu’ sau steagul de luptă al partidoiului din care face parte.

Tinerica a fugit cu chiloţii în vine

Cam aşa ar sună varianta semioficială. Adică aia cu „cică” sau „se spune, se zice”.

Adevărul gol-goluţ, după cum spun gurele rele, e puţin diferită.

Adică: dom’ primar chiar era în sediu, numa’ că nu împreună cu băieţii, la un păhărel, ci cu fufa, adâncit în treabă (în zona crepusculară, adică), dacă înţelegeţi ce vrem să spunem!

Mai mult, în momentul în care „primăreasa“ s-a apucat de spart geamuri, inspectoriţa/funcţionara se panică toată şi sări geamul din spatele primăriei, fugind cu chiloţii/bichineii în vine, prin grădini, în râsetele sătenilor adunaţi ca la circ.

Când primarul apăru în faţa nevesticii sale, aceasta îi strigă: „Eu te-am făcut primar, tot eu te scot!”. Nu-i aşa?

Cu chiu cu vai, dom’ primar îşi duse consoarta acasă, unde scandalu’ cică ar fi ţinut până spre seară. Trecute fix.

A doua zi, geamurile au fost înlocuite, iar varianta oficială şi puerilă, lansată de primarul Roman a fost că „nişte copchii au spart geamurile de la primărie!“ sau „a fost o răzbunare politică” sau „m-a căutat deneaul cu mascaţii şi, după ce m-au rugat să vin, mi-au spart geamurile” ş.a.

Apoi, dom’ primar cu astfel de scuze, te întrebăm şi noi: „Şi marmota? Ce făcea? Învelea… ciocolata?“

A dat ţeapă celor de la Cotnari

Dar dom’ primar nu este doar mare gagicar, ci şi cunoscut ţepar.

În 2007, acesta a încheiat un contract cu SC Cotnari prin care se anganja să distribuie vinuri în zona Moldovei. Deoarece valoarea contractului era de aproximativ 2.900.000 de lei, producătorul a cerut o garanţie. Dom’ primar a garantat cu casa şi un teren de 672 de metri pătraţi din comuna Valea Seacă, deşi acestea erau deja ipotecate în favoarea unei bănci. Valeriu Roman a făcut plăţi parţiale către Cotnari în valoare de 2,19 milioane de lei şi a restituit bunuri de 246.000 de lei. Însă, pentru că nu a plătit 470.932 de lei, producătorul de vin a vrut să-l execute silit. Fiindcă nu au reuşit, reprezentanţii SC Cotnari şi-au cerut din nou banii.

Cazul a ajuns la procurori, însă magistraţii i-au oferit lu’ dom’ primar un mare „NUP“ (n.n. – neînceperea urmăriririi penale).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *