Stelele s-au pus de acord: Gigi Becali are sanse mari sa iasa din inchisoare in luna noiembrie! Vezi in ce conditii

Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma lui Gigi Becali si a descoperit ca milionarul are o sansa mare sa iasa din inchisoare abia la finalul anului, in luna noiembrie.

Steaua norocoasa a lui Gigi Becali, conform astrologiei vedice, este Chitra – simbolul este “stralucirea diamantelor’’ sau ,,arhitectul universului’’, iar planeta dominanta este Marte. Arata ca persoana aceasta are o putere foarte mare de a-si atinge scopurile. Desi pare agresiv in temperament, este foarte organizat in gandire. Vrea ca lucrurile sa se intample in felul lui.

 

Ii place sa fie in pas cu moda si ii place sa straluceasca, el stie cum sa atraga atentia precum stralucirea unei pietre pretioase. Nativului ii place sa construiasca lucruri stabile pe pamant, de aici pasiunea sa pentru case mari si foarte somptuoase. Oamenii cu aceasta stea sunt oameni care incearca sa faca lucruri bune pentru ceilalti si care calatoresc pentru asta.
Caracteristici generale dupa Harta Destinului

Jupiter in Fecioara il face un om foarte orientat spre a atrage mari proiecte. Este o persoana care isi pierde norocul daca isi ia mai multe atributii decat poate face fata. Are un simt bun de observatie si are o minte capabila sa analizele foarte bine problemele vietii. Isi pierde rabdarea repede daca da de o situatie care il provoaca.
Ketu in casa a 2-a ii aduce foarte mare noroc nativului, afaceri prospere, il face sa prospere intr-un ritm alert. Nativii cu acest ketu de obicei isi aleg ca sotie o femeie inteligenta, puternica, dar foarte subtila.

George Becali

George Becali

Nu este o persoana care se teme de moarte, desi atunci cand era copil moartea a trecut milimetric pe langa el. Din punct de vedere spiritual este capabil sa atinga un prag de impacare cu Dumnezeu prin rugaciunile sale. El din viata anterioara a venit cu niste secrete pe care in viata asta le pastreaza si mereu are impresia ca vor fi descoperite, de aceea acest om nu este un bun minciunos – pentru ca simte ca trebuie sa ascunda ceva dar nu stie ce, pentru ca el din punct de vedere moral nu vrea sa greseasca nimanui.Tot scandalul pe care il face prin limbajul trupului si al vorbirii nu este altceva decat o incercare de a distrage atentia de la ce conteaza cu adevarat, si anume sufletul lui si impacarile cu el insusi, iar partea interesanta este ca nu isi da seama de asta, nu o face constient. Tocmai de aceea el incearca sa ajunga atat de aproape de Dumnezeu si investeste bani, merge la Muntele Athos si incearca sa faca cat mai multe lucruri posibile pentru credinta sa si pentru a se impaca cu acesta.
E foarte gelos 
Atunci cand isi doreste sa faca ceva, nu este o persoana greu de oprit. Are un caracter gelos din fire. Semnul Balantei in harta destinului il sfatuieste pe Gigi Becali sa aiba mare grija la “iesirile” indemnate de ego-ul foarte puternic, deoarece consecintele nu vor intarzia sa apara.
El ca persoana trebuie sa isi plateasca niste lectii de viata, karmice, pentru a-si regasi echilibrul interior si pentru a invata in acesta viata sa imparta si mai mult!

O combinatie intre Mercur si Saturn ii aduce obstacole in educatie, acest om s-a educat numai prin munca grea! Acest lucru uneori l-a bagat in depresie, pentru ca el si-ar fi dorit foarte mult in sufletul lui sa aiba parte de o educatie buna, aleasa, sa studieze marii clasici ai literaturii si ai artei! De aici vine si exprimarea greoaie sau ezitanta. Adora de mic sa vorbeasca ca un reprezentat al unui tip de autoritate si tot timpul i-a placut sa gandeasca in stil vechi, desi mereu a vrut sa straluceasca prin ceva.
Luna in Leu ii da o personalitate energica, increzatoare in propriile forte, generoasa, admirata si radianta. El singur isi organizeaza treburile si este foarte perseverent si responsabil.
Nu mai scapa de karma negativa!
Periodata dificila pentru domnul Becali a inceput din 2002 din punct de vedere astral. Saturn este planeta care da lectii de viata, restrictioneaza si scoate la iveala greselile facute pentru a fi corectate. Abia in 2008 s-a resimtit cu adevarat aceasta karma negativa a maleficei planete care l-a facut pe nativ sa fie privat de libertate la propriu si sa nu se simta liber sa spuna multe lucruri deoarece acestea ar fi complicat situatia!
Dupa cum am mai spus, Saturn nu se joaca cand este vorba de corectitudine si lectii. Tocmai pentru ca pedeapsa ulterioara nu si-a atins scopul, din ianuarie 2013 pana pe data de 29 Decembrie 2015 i-a s-a pregatit inca o lectie de viata, cu ajutorul altei planete malefice, Rahu.

 

A fost arestat in luna mai 2013 pentru ca nu se considera din punct de vedere al karmei ca si-a invatat lectia si nici nu se pare ca incercase sa isi corecteze greselile din trecut. Conjunctia acestor doua planete, Rahu si Saturn, ii creaza o mare frica nativului de a pierde tot, il tine departe de casa si aduce constrangere in fata legii si inchisoarea. Oricat si-ar fi dorit sa evite acest lucru, dovezile sunt cele care vorbesc, iar cuvintele sunt de prisos!
Ar putea iesi in noiembrie din inchisoare! 
Este foarte important sa inteleaga unde a gresit si ce trebuie sa schimbe in viata sa pentru a nu o mai lua de la capat! Nu trebuie sa subestimam puterea karmei si a energiilor de a ne da lectii de viata!

 

In concluzie, perioada aceasta este foarte confuza pentru dl.Becali, sansa pe care i-o dau planetele din horoscopul vedic se intrevede in 18 luni de la inceperea executarii pedepsei, adica pana prin noiembrie anul acesta. Sunt foarte importante argumentele aduse si cum sunt prezentate. Daca va convinge ca si-a luat lectia, are sanse sa iasa din inchisoare pana la sfarsitul anului!
Roxana Lusneac s-a nascut la Iasi, iar de 6 ani face navesta intre Bucuresti si Statele Unite ale Americii. Acolo si-a descoperit fascinatia pentru stiintele oculte si tehnicile de aflare a viitorului. A urmat o serie de cursuri in acest sens, timp de mai bine de doi ani.

 

 

Dupa multe experiente reusite (astrograme, horoscoape lunare, saptamanale, citire a karmei si meditatii), a avut satisfactia sa ,,dechida” destinul unui om prin intermediul datei ai a locului de nastere. Meditatia si un foarte bun guru din din San Diego, Kapier Raaj, au facut-o sa constientizeze ca lucrurile materiale si cele care ne fac cu adevarat fericiti sunt diferite!

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *