“Suport orice, dar…” Gigi Becali a socat toata puscaria dupa ce a facut ASTA, atunci cand si-a vazut mama in lacrimi!

Gigi Becali a avut un soc cand si-a vazut mama in lacrimi la biserica, iar acest lucru l-a afectat foarte tare.

Alexandrina Becali a mers duminica la biserica din Pipera, acolo unde a vorbit cu jurnalistii. Cu ochii in lacrimi, mama finantatorului Stelei a spus ca baiatul ei ar trebui eliberat macar de Paste fpentru ca are acest drept, si pentru ca nu a omorat pe nimeni. In momentul in care a vazut aceste imagini Becali a inceput sa lacrimeze.
“Era suparat pentru ca-si vede mama plangand, dar si nervos. A zis ca suporta orice,  insa nu poate sa-si  vada mama plangand. Spunea ca i se rupe inima si ca o iubeste la nebunie pe femeia care i-a dat viata”, au declarat sursele noastre.

Gigi Becali si mama sa

Gigi Becali si mama sa

Potrivit acestora, Becali inca mai spera ca va avea suuces de cauza in instanta si ca va fi lasat sa plece din inchisoare pentru o perioada limitata de timp.

Un nou proces

Gigi Becali a facut in ultimul timp o multime de cereri in instanta pentru a fi eliberat, insa judecatorii le-au respins pe banda rulanta, asa ca acum a trecut la artileria grea.
Finantatorului Stelei a dat in judecata in contencios administrativ Administratia Nationala a Penitenciarelor , dar si inchisoarea Poarta Alba, acolo unde este incarcerat. Cel mai probabil, latifundiarul din Pipera vrea sa anuleze un act sau o reglementare din regulamentul ANP de care este nemultumit, si spera ca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti ii vor da castig de cauza. Posibil ca Gigi Becali sa conteste actele in baza carora i-au fost respinse de catre sefii inchisorilor in care a fost tinut anumite solicitari facute de el.(B.G.)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *