Te insori cu o divă, iar apoi…ţeapă!

Pentru fiecare bărbat, femeia de lângă el este o divă. Iar atunci când o vezi în diferite momente ale vieţii, foarte sexy şi aranjată, îţi imaginezi cum ea îţi va oferi nişte momente de neuitat. Însă, ce se întâmplă de fapt şi cât durează asta?

Marius este căsătorit de doi ani şi ne împărtăşeste câte ceva din povestea sa.

,,Când am cunoscut-o pe soţia mea, mi-a plăcut totul la ea. Foarte senzuală, cu un zâmbet frumos, inteligentă şi cu un trup de invidiat, adoram stările care mi le provoca. Când ieşeam la diferite evenimente, atrăgea mereu atenţia, se îmbrăca foarte elegant, foarte aranjată şi bineînţeles era imposibil să nu am fantezii cu ea. Când stăteam în casă împreună, era foarte sexy, ştia să mă facă să nu mă plictisesc, însă după căsătorie am avut impresia că totul a fost doar un vis frumos. Se bagă în pat cu şosete flauşate, când iese de la duş are ditamai halatul de baie că uiţi de fantezii instant, apoi se îmbracă cu nişte pijamale lălâi pentru că e obosită fireşte şi în final adoarme. Am realizat că femeia mea după ce vine din oraş toată dichisită, provocatoare, se bagă în bumbace de nu o mai poţi atinge. Şi nu sunt singurul cu această părere. Şi prietenii mei trec prin acelaşi chin”.

Dragul meu Marius, să ştii că am mai auzit poveşti din acestea. Evident că te îndrăgosteşti de o femeie frumoasă, provocatoare, cu acel dute-vino, însă e drept că după o perioadă nu mai are aceeaşi grijă. Mai ales că ştie că eşti al ei are o siguranţă şi îşi permite să se mai neglijeze. Totuşi, femeia trebuie să arate bine chiar şi atunci când stă în casă, chiar şi la bucătărie, deoarece ea este cea care întreţine relaţia mai mult şi cea care trebuie să ţină bărbatul lângă ea. De aceea şi bărbaţii ajung să înşele. Ele stau îmbrăcate ca bunica în casă, dar au pretenţii. Trebuie să vorbeşti cu ea şi să o faci să înţeleagă că din când când este bine să mai revină la starea iniţială, la cea când ai cunoscut o tu. Spune-i ce îţi place şi că ţi-e dor de acele vremuri bune. Comunicarea este cea mai bună reţetă.

V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *