Tendinţe în modă pentru toamnă-iarnă 2011-2012

Nichi Cristina Nichita, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate case de modă din Iaşi, exploatează feminitatea şi propune pentru sezonul toamnă-iarnă imaginea unei femei complexe. De aceea, noutatea absolută a colecţiei sale o reprezintă imprimeurile animal-print sau cele geometrice, contrastele puternice cald rece, nuanţele şi tonurile electrice. Combinaţiile de alb negru şi accentele de piele contribuie în egală măsură la imaginea unei femei puternice, stilată şi senzuală. Nici celelalte culori nu trebuie uitate.

,,De la tonurile tomnatice de bej, bleumarin şi roz pal, se va trece către mov, ciclame şi albastru electric, contrastând cu venirea anotimpului întunecat şi rece. O atenţie deosebită trebuie acordată şi alegerii texturilor, de la denim şi doc pentru ţinutele casual office, jerse, bouclee şi stofe fine în linia business, până la brocart, dantelă şi mătase naturală în linia de ocazii speciale”, ne spune designerul ieşean Cristina Nichita.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Totodată, în colecţia sa veţi remarca modele de sacouri cambrate, în lungimi practice, medii, pe trendul androgin, deoarece revine acest stil, caracterizat în prim-plan de un look masculin.

,,Fusta midi se reinventează, fiind abordată şi pe croiuri trapez, cu talie înaltă, însă în toată colecţia veţi putea remarca o intersanjabilitate accentuată a produselor. Pantalonii sunt abordaţi pe croieli diverse, de la cei casual, în croieli drepte, consacrate, la cei business pe croieli cu pense, slim”, precizează Cristina Nichita.

Să nu uităm de trenciuri care ocupă un loc important în colecţia sa, abordate pe negru bleumarin, animal print, din doc, denim sau ţesături impermeabile, cu detalii din piele, în acelaşi ton de culoare. Un element de noutate îl reprezintă trenciul din blug imprimat cu elemente florale, pe lungime medie, pentru un look casual, foarte actual.  Nici bulinele nu dispar din tendinţele de toamnă-iarnă. Astfel, poţi opta pentru o bluză cu buline sau doar o eşarfă pentru a fi şi tu în trend. Se poartă în continuare şi volanele, dantela sau macrameurile.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *