Ţepii Magdei Ţepoi

Dosarul penal al fostei şefe de la Camera de Comerţ îi arde la degete pe toţi judecătorii ieşeni

E cam de-a râsu’- plânsu’ ce se întâmplă în Justiţie cu dosarul privind deturnarea de fonduri europene, aparţinând fostei directoare a Camerei de Comerţ a Regiunii Unu Nord Est (CCRUNE), Magda Ţepoi.  Din motive lesne de înţeles (n.r.: intervenţii tari şi relaţii sus-puse din sfera politicului şi economicului), cazul este pasat de la o instanţă la alta, de la un magistrat la altul, asemeni unui bulgăre de foc. Mai precis, judecătorii, nedorind să-şi rişte cariera profesională, joacă un fel de „bambilici“ cu dosarul. Cam în acelaşi mod a acţionat şi magistratul ieşean care a hotărât sistarea judecăţii. Recent, un complet de la Tribunal condus de preşedintele Cristina Maria Stratan a trimis dosarul „Ţepoi“ la Bucureşti, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu toată opoziţia reprezentantului DNA Iaşi, procurorul de şedinţă Luminiţa Merişescu.

Astfel, Curtea Supremă (n.r.: aia cu judecătorii arestaţi pentru corupţie) va trebui să ia la final decizia cu privire la instanţa competentă care ar trebui să finalizeze cazul. Este binecunoscut faptul că Judecătoria Iaşi i-a aplicat Măgduţei o condamnare severă de 5 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru infracţiuni de corupţie, adică de deturnare de fonduri europene de peste un sfert de milion de euro.

Ulterior, însă, Curtea de Apel Iaşi i-a anulat pedeapsa fostei directoare pe motiv că aceasta nu ar fi fost judecată de instanţa competentă. Nu după mult timp, dosarul cu pricina a fost trimis spre rejudecare la Tribunal. Şi tot aşa… Comentarii?! Hai, pa!1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Pingback: prisacariu | Vlasov se promovează la Bruxelles cu o condamnată pentru furt din bani europeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *