Tic-tac, Relu, tic-tac!

Cristian Adomnitei si Crin Antonescu

Cristian Adomnitei și Crin Antonescu

De ceva vreme, în filiala fene-liberală din Iaşi doarme şi pământul sub om. De când Relu Fenechiu sprijină recolta de roşii, liberalii au halit cu poftă şi au prins şi nişte deserturi.

„Bârfa” vă semnala, în numărul trecut, că semnalul ruperii USL (adică PSD+PNL+PC) va veni de la Iaşi, iar unul din argumente era ambiţia lui Tudor Ciuhodaru (PC) de a candida la Primărie, deşi se află în alianţă cu Gheorghe Nichita (PSD), dar, e drept, medicul are sprijinul unuia din fondatorii USL, Dan Voiculescu.

Nişte liberali ieşeni s-au supărat pe noi că nu am spus nimic de ei şi ne-au informat că nu doar vântul nopţii-n ierburi dă răscoală, ci şi o aripă liberală care aşteaptă semnul lui Crin Antonescu să pornească furtuna. Cristi Adomniţei e cel numit de băiatu’ cu nume de floare să se dezbrace de haina călugărească, iar mandatul prevede clar excluderea lui Relu Fenechiu din ecuaţie.

Potrivit surselor citate, divorţul PSD-PNL va aduce şi înlăturarea lui Fenechiu din fruntea organizaţiei ieşene, iar Adomniţei va avea cale liberă să instaureze un nou regim. “Antonescu a ales Iaşul ca punct de pornire pentru desprinderea de PSD, tocmai din cauza faptului că alianţa locală e dată ca un model de urmat la nivel naţional“, au declarat sursele liberale.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *