Toata lumea o stia blonda! Vezi ce schimbare de look radicala si-a facut Vica Blochina!

Este anotimpul schimbarilor pentru multe vedete de la noi. A venit randul Vicai Blochina sa fac o schimbare radicala de look.

Vica Blochina a avut o mare curiozitate in acest weekend. Fosta iubita a lui Piturca a vrut sa vada cum ii sta bruneta si pentru asta le-a cerut parerea fanilor de pe Facebook. Vica a postat o imagine, in care apare bruneta si cu bucle.

 

In doar cateva minute, imaginea a primit sute de like-uri, iar parerile au fost impartite.„Acum, serios conteaza daca esti blonda sau bruneta? Parerea mea ca nu continua sa fi tu insuti”, ‘Bruneta si eventual cu suvite rosii”, ‘Blonda sau bruneta, tot figuranta ramai”, i-au comentat admiratorii in dreptul imaginii.

 

S-a impacat cu Piturca

In ianuarie, Vica Blochina a facut o mutare la care putini se asteptau. Dupa un razboi vechi de ani de zile, a decis sa faca pace cu fostul ei iubit, Victor Piturca, marturisind ca a luat aceasta hotarare pentru binele micutului Edan, baietelul rezultat din relatia lituaniencei cu selectionerul echipei noastre nationale de fotbal.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *