TOTUL DESPRE PLECAREA MIHAELEI RĂDULESCU de la PRO TV!

Mihaela Rădulescu este de o săptămână cel mai mediatizat personaj dintre cele care apar pe micile ecrane. În timp ce unii au criticat-o cu subiect și predicat pentru că a jignit o concurentă de la „Românii au talent”, alții au apreciat-o pentru show-ul făcut. Și evident, pentru audiență.

În aceste zile s-a vorbit tot mai des despre o eventuală plecare a Mihaelei Rădulescu de la „Românii au talent”. Greu de crezut, cu atât mai mult cu cât vedeta are un contract solid și câștigă în jur de 10.000 de euro pe ediție.

descărcare (3)
Puțini își mai amintesc însă că în noiembrie 2001, în urmă cu 14 ani, Mihaela a plecat de la PRO TV. Imediat după ce a părăsit trustul PRO, Mihaela a fost invitata lui Marius Tucă la Antena 1, acolo unde a acordat un interviu în care a explicat gestul său.

„Am rupt pisica pentru că mi se părea că mă duc în jos. E important să nu trăiești în compromis. Îmi asum toate consecințele unei astfel de mutări (…) Am simțit că dacă nu merg lucrurile, trebuie să plec. Nu-mi mai găseam locul pe care l-am avut în televiziune. Am simțit că mă duc în jos, nu toată lumea a acordat atenția cuvenită produsului meu”, povestea Răduleasca la acea vreme.

Aceasta a adăugat: „Eu am încercat să îndrept lucrurile. Lumea nu m-a luat în seamă cât ar fi fost normal. Am fost în prima linie a vedetelor PRO TV suficient de multă vreme. (…) E decizia mea. Am fost redactor, reporter, realizator, documentarist, producător, am făcut multe meserii și am sperat să primesc un ajutor. Nu poți să faci televiziune singur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *