De top: bârfe, zvonuri şi vrăjeli

Cine conduce din umbră spitalul de copchii nou-născuţi? Cris Mobre, manageriţa de la spitalul de copchii nou-născuţi Coana Leana, are o singură certitudine şi mai multe probleme. Certitudinea e că madama Cris Mobre are voie să-şi parcheze animalul de maşină BMV-eu fix în faţa clădirii principale, într-o zonă în care nimeni nu mai parchează. Deh, manageriţa tot manageriţă. Problemele curg însă gârlă. Cică această directoare Cris e cam pusă doar de formă. Că deciziile alea groase, care implică gologani serioşi sunt luate tot de la centru, de la Casa Cubică. În unele cazuri, chiar El Însuşi dictează. Păi, doamnă directoare, nu fi supărată: funcţie ai, ceva parale intră, maşina o parchezi în faţă, ce mai vrei?

Un adolescent întârziat se dă în stambă pe FB: O chestie simpatică, aşa de-un sanchi. Un mega patron de firmă de turism de la noi din târg e, mai nou, un soi de entertainer pe Facebook. Pune fel de fel de filmuleţe, se dă atotştiutor în câte-n lună şi-n stele. Mister Flo B., pe numele său, e genul de băgător în seamă, de individ ce se vrea în centrul atenţiei. Coane, las-o mai moale cu impresiile artistice şi zi-ne, mai curând, ce se mai întâmplă cu firma aia a lu’ matale cu aripile frânte de greutăţile economice. Cum ai reuşit ca dintr-un guru al turismului să devii un maestru al insolvenţei/falimentului? Astea-s postările pe care le aşteptăm, nu măscările de adolescent răzgâiat.

Avem un nou night club, în fapt alt atu pentru Capitală Culturală: Pe Păcurari în jos, cam pe locul unde ar veni viitorul picior al pasajului Octav Băncilă, s-a deschis de curând un night club. Da, un local din ăla cu fete frumoase, dansatoare, animatoare. Un templu „plin de linişte şi relaxare”, cum îl descriu patronii. Mda. Dar pozele postate pe Facebook prezintă frumuseţi din astea răpitoare care execută dansuri lascive la bară. Bărbaţii sunt invitaţi în templu, dar e greu de înţeles cum poate fi acest loc „plin de linişte” când sunt atâtea gagici mişto. Pagina de Facebook a clubului de noapte a strâns doar vreo 200 de aprecieri, dar, nu-i aşa, cine-i atât de nebun să dea „like” când ştie că e supervizat de nevastă. Tocmai de aia, reporterii „Bârfa de Iaşi” vor da un „check in” personal la night club, ca să vedem şi noi cam ce fel de faună populează ecosistemul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *