Un director doldora de bani şi-a găsit o gagică tânără

Căsnicia parcă nu mai este deloc la modă. Mulți aleg să tăiască în concubinaj. La început o fac motivând că vor să se cunoască mai bine. Ulterior se obișnuiesc cu această situație. Într-un final, acceptă concubinajul preferând să nu își asume vreo responsabilitate serioasă. Până la urmă, asta poate fi o situație fericită. De cele mai multe ori, cuplurile căsătorite divorțează. Acum divorțul parcă a devenit o modă.

Divorţ fulger
Sunt şi cupluri care trăiesc împreună chiar dacă soții sunt divorțați. Și asta e tot la modă. Dar acum vom vorbi despre cei care divorțează pentru o nouă relație. Și asta se întâmplă tot mai des. Mai ales în cazul celor cu bani. Cel mai celebru burlac din România pasionat de femei tinere este omul de afaceri Irinel Columbeanu care a avut o relație cu Monica Gabor. Dar avem și la Iași astfel de cazuri. Aici ne referim la directorul unei firme de construcții din oraș. Și nu e o firmă necunoscută. Ci una dintre cele mai mari companii care are lucrări în aproape tot orașul şi tot judeţul. Ei, dom’ director a fost căsătorit până de curând şi are și un copil mic împreună cu fosta sa soție. Părea un om liniștit, nu se sfia să se afișeze în public cu soția sa și cu copilul, semn că avea o relație destul de bună. Dar nimeni nu poate ști ce e în casa omului.

Cu o subalternă
Şi asta pentru că directorul a divorțat recent. Și, culmea, într-un timp relativ foarte scurt a reușit să-și găsească deja o nouă consoartă. Unii spun că pentru ea a și divorțat, nu pentru că nu se înțelegea cu soția sa. Noua consoartă este chiar o colegă de serviciu. Și această colegă de serviciu, spun tot gurile rele, a urcat în carieră doar pe amantlâcuri. Cică ar fi luat la rând șefii de departamente din firma de construcții până a ajuns la cel mai înalt nivel. La directorul companiei. O ascensiune fulminantă. Acum, directorul se afișează peste tot cu noua lui cucerire. La orice eveniment public merge cu subalterna sa, pardon, iubita, probabil viitoare soție. Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm toate cele bune, casă de piatră, că la prima nuntă nu am apucat să-i spunem, copii frumoși cu actuala și tot ce-şi dorește. Și, un ultim sfat, nu pleca urechea la colegii de serviciu care se laudă că ar fi fost cu ea, o spun doar din invidie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *