Urmează „dezvăluiri incendiare”… Udrea îi provoacă insomnii ieşeanului Brătescu

* liberalul şef de la Ateneu promite o carte cu dezvăluiri incendiare despre metodele oculte prin care blonda lui Băse i-a suflat colegiul deputăţesc de la Roman * aşteptăm pozele!

Bântuiţi probabil de poziţiile dezinhibate în care fosta doamnă Cocoş a fost surprinsă de fotografii (ce băftoşi!) de la tabloidele colorate din Capitală, politicieni de top de pe la noi au început să dezvolte obsesii la limita patologicului. Elena_Udrea_2Observaţia îi aparţine chiar blondei de la Cotroceni, Elena Udrea, aflată de multă vreme în tandreţuri cu premierul Victoraş de la Palatul Victoria. Ei bine, după ce i-a transmis pe şleau că ar fi un preşedinte mai bun decât el (s-o fi făcut deja rocada între Ponta şi Crin şi noi nu ştim?!), Elena Udrea s-a pomenit menţionată „de 12 ori în 20 de minute” în discursul premierului pontos, întors de la Miami cu chef de harţă şi bălăcăreală politică. Asta ar fi, cică, o obsesie „uşor psihanalizabilă”, dacă ar fi să o credem pe madam Udrea, care a găsit dintr-o dată ac de cojoc pentru Victoraş, pe care l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Facebook, trăgându-l de aţa de la slipi şi pentru privatizarea CFR Marfă, şi pentru şomaj, dar mai ales pentru bona filipineză pe care, cică, acesta ar fi cărat-o după dânsul în patria desfrâului de peste Ocean. „Păi ce vină am eu că premierul a ales să se bronzeze la Miami? Eu l-am trimis acolo? Dimpotrivă, eu i-am recomandat Năvodari sau Delta Dunării”, continuă mesajul blondei, care, la rândul său, a ascultat sfaturile bârfitorilor şi îşi petrece concediile doar la hotelurile de două stele din Venus şi Călimăneşti-Căciulata.

Am văzut că doamna Udrea era îngrijorată că sunt obsedat de doamna Udrea. Mă confundă cu domnul preşedinte Băsescu”, i-a răspuns în doi peri Ponta, ascunzând parcă o oarecare slăbiciune pentru blonda care, între noi fie vorba, chiar ne place cum gândeşte de când e liberă de contract…

Şeful de la Ateneu îi dedică o carte întreagă

Să nu credeţi însă că astfel de obsesii au dezvoltat doar politicienii de Bucureşti. Şeful de la Ateneul din Tătăraşi, bunăoară, nimeni altul decât consilierul judeţean Liviu Brătescu, are de gând să-i dedice chiar o carte blondei în chiloţi leopard.Liviu_Bratescu

Perdant la mustaţă al colegiului deputăţesc din Roman chiar în faţa Elenei, liberalul Brătescu s-a ofuscat la culme atunci când favorita preşedintelui a ridicat problema unei alianţe între PNL şi ce-a mai rămas din PDL, dar cu condiţia să plece Crin. De aici, supărare mare, că PNL nu e de vânzare şi că el, Brătescu, rămâne fidel USL, indiferent de problemele de amor din interiorul Uniunii. Drept răsplată pentru o aşa neobrăzare, şeful de la Ateneu ne-a promis chiar o carte, în care va demasca matrapazlâcurile prin care doamna (sau domnişoara) Udrea i-a suflat colegiul romaşcan la alegerile de iarna trecută.

Noi, unii, anunţăm de pe acum un best seller de răsunet, ca să ne exprimăm academic, mai ales că fotografii noştri au o colecţie de poze numai bune de pus în ramă cu fosta ministresă de la Dezvoltare. Pune mâna pe condei şi spor la scris, Liviule, că succesul nu aşteaptă!

Blond. Marele Blond

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *