A venit toamna: bârfe coapte, citiți-le pe toate

N-ai să crezi unde a vrut să doarmă „regele mall”: Nu e chiar în regim de breaking news, că nu s-a perfectat. Dar tot e o știre bună, din categoria bârfe cu grad ridicat de credibilitate. Cică acum ceva vreme „regele mall” a dat târcoale la căsoiul lui nea Nicu Ceașcă, ăla din Bucium. S-a uitat la vilă, a întors-o pe toate părțile. I-a verificat ușile, geamurile, ferestrele, pereții și instalațiile sanitare. Dar tot degeaba. A avut un gând, dar nu l-a dus la îndeplinire. A vrut s-o ia, să fie a lui. Dar a cântărit, a pus în balanță casa, dar și prețul cerut. Iar un milion jumătate de euroi i s-a părut o sumă mult prea mare, doar ca să doarmă în patul în care a sforăit și dictatorul. Dacă-i așa de mare ambiția, poate cumpăra doar patul, că sigur îl scoate mai ieftin.

Listele nu-i mai încap. Mulți vor în Parlament: Mare frăsuială pe scena politică locală. În ajunul alegerilor parlamentare, listele par că nu-i mai încap pe toți. E belea mare la pemepeu unde, pe singurul loc eligibil, hai două că suntem bine dispuși azi, se bat măcar vreo cinci-șase persoane. Domn gheneral (trăiți!), aveți grijă cum i-așezați. La alde lui Tări de la Iași e iarăși înghesuială mare, Văru Jan nu știe cum să-i mai rotească, să nu iasă scandalul cât casa. La independeții lui Potolaș vin mulți, dar puțini sunt primiți. Acum câteva zile a apărut o nouă rază de speranță: pru, un partid ce, zic unii, are vânt bun din spate și-ar putea produce surpriza în toamnă. E devreme să dăm verdictul, calculăm și vă anunțăm din timp.

Fiind parlamentar, județul cutreieram: Mișto de tot sunt și pozele care se vântură pe Facebook, cu deputatul liberal Tonel care și-a luat în serios funcția de președinte. Se duce la tot soiul de întâlniri, ședințe, inaugurări și paranghelii. O postare de marți îl prezintă, tot plin de importanță, la evenimentele organizate la ziua unei comune din județ. Păi, coane, ultima dată când am verificat erai șef la municipiu. Ori îți faci pârtie pentru jilțul de la județ, ori ai început deja campania electorală pentru alegerile parlamentare din toamnă. Ai luat-o cam din timp, ai cam furat startul cum se spune în limbaj sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *