Vezi nea Grigore, te-au ajuns blestemele ieşenilor!

Grigore Sichitiu

Grigore Sichitiu

O vorbă din popor zice că „Dumnezeu nu bate cu parul!“ şi mare dreptate are.

De asta credem că s-a convins şi fostul preşedinte al clubului CSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, care a avut parte de mari probleme în ultimele două săptămâni.

Să nu se înţeleagă că ne bucurăm de răul omului, dar parcă „roata aia“ care mereu se învârte, ne dă la toţi cum merităm.

Aşa s-a întâmplat şi cu Grigore Sichitiu, care după ce i-a murit mama – Dumnezeu să o ierte! -, la începutul săptămânii trecute, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la rinichi.

Cică de la Iaşi i se trage!

Dar vedeţi cum este omul nostru, în speţă „sichitiul“, în loc să-i mulţumească lui Dumnezeu că l-a ajutat să treacă cu bine peste probleme şi medicilor că i-au salvat viaţa, dat fiind că operaţia a fost una destul de complicată, ce-a făcut nea Grigore?

Păi s-a apucat să scuipe acolo unde a mâncat, acuzând faptul că, din cauza muncii prestate la Iaşi, boala i s-a agravat.

„Afecţiunea în zona rinichilor s-a agravat în perioada în care am lucrat pentru fotbalul ieşean. Ar fi trebuit să mă operez încă din iarnă, dar am preferat să continui munca la Iaşi. Eu chiar am crezut că această echipă poate promova în Liga I. Au fost mai multe atacuri împotriva noastră şi am ratat promovarea. Păcat că munca depusă de mine la Iaşi nu a fost apreciată. Ieşenii uită că, dacă nu aş fi fost eu acum, ar fi jucat în judeţ!“, a spus cel care a păpat o groază de bani (şi publici) în perioada petrecută la CSMU Poli Iaşi.

„Să zică mersi că a plecat nebătut“

Unul dintre antrenorii de la grupele de copii şi juniori ale clubului din dealul Copoului ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, că Sichitiu a avut mare noroc că a plecat de la Iaşi fără să ia bătaie după cât rău a făcut acest om celor care muncesc zi de zi la CSMU Poli Iaşi.

„Mai are tupeul să spună că nu i-a fost apreciată munca? Ce-a făcut el bun pentru Poli? Vă spun eu: Nimic! Tot ce a ştiut să facă a fost să se plimbe la Bucureşti cu avionul, pe banii ieşenilor, şi să-şi încaseze fără nici măcar o zi întârziere salariul nesimţit! De ce nu a spus cum ne-a tratat pe noi, cei care avem grijă de viitorul fotbalului ieşean? S-a bătut cu cărămida în piept că au fost promovaţi Herghelegiu, Creţu, Avrămia şi alţii. Dar nu a spus cine i-a crescut pe aceşti copii. Să zică mersi că a plecat nebătut de la Iaşi!“, ne-a spus plin de mânie unul dintre antrenorii de la grupele de copii şi juniori ale clubului ieşean, care însă a dat dovadă de multă omenie în momentul în care a auzit de problemele cu care s-a confruntat fostul număr unu de la CSMU Poli Iaşi: „Chiar îmi pare rău de problemele cu care s-a confruntat. Nu doresc nimănui să treacă prin ce-a trecut el. Probabil l-au ajuns blestemele, că mult rău a mai făcut acest om!“Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *