Zavoranu plange incontinuu! A MURIT in aceasta dimineata: „E cea mai blestemata zi din viata mea

Oana Zavoranu trece prin momente cumplite. In aceasta dimineata, vedeta a iesit pe terasa si si-a gasit motanul, pe Marty, fara suflare. De atunci, vedeta plange in hohote si a postat un mesaj dureros pe facebook.

In aceasta dimineata, Oana Zavoranu si-a gasit pisica moarta, pe terasa. Animalul i-a fost alaturi vedetei timp de 18 ani, iar fosta prezentatoare TV a vorbit intotdeauna la superlativ despre animal, pe care l-a ingrijit ca pe propriul sau coopil.

 

 

Oana a postat pe site-ul de socializare un mesaj sfasietor, care arata clar ca bruneta sufera dupa pisoi mult mai tare decat dupa propria sa mama, decedata in luna aprilie a acestui an: „Azi e cea mai blestemata zi din viata mea….imi bate inima ,dar de fapt e de piatra.si asa o sa ramana pentru totdeauna. Mi-a murit sufletul…viata, respiratia, regele, aristocratul, aerul meu, frumusetea mea, dragostea mea,..in aceasta blestemata dimineata singur pe terasa ,l-am descopertit si asta m-a marcat pe viata. Pentru prima oara in viata sunt mea,sunt ,INGENUNGHIATA…Cele mai frumoase clipe si momente din viata mea le-am trait impreuna, cu o dragoste inegalabila si irepetabila. Te adora mami, sufletul ei, aerul ei, respiratia ei, bucuria ei, vointa ei de a merge inainte, lordul meu, aristocratul meu. Ti-as fi dat inima mea,rinichii mei sau varsta mea. Dau ani din viata mea. Iti multumesc tot ce ai fost in viata mea…fara tine si ochii tai albstruiiii….pe care din blestem, astazi zi de azi nu ii voi mai vedea,nu ajungeam sa te ador in halul asta. Nimeni si nimic vreodata nu o sa se aproprie macar de ce ai fost tu,daraminte sa fie ca tine….ESTI SI AI FOST MARTY Marty Mustacila,REGELE MAMII IUBIT,CARE PLANGE IN HOHOTE SI AR DA BANI,averi masini si orice altceva sa te mai stranga odata macar in brate,suflet nobil si iubitor. Memoria ta o sa fie in fiecare secunda in capul meu si nu stiu cum am sa reusesc vreodata sa traiesc fata tine in viata mea.CATE AMINTIRI NE LEAGA IN 18 ani jumate….si vreau sa ii multumesc Dr.Dr.razvan Tanasescu,omul ca prelungit viata lyi MARTY multi ani….esti un doctor si un barbat special. Este prima oara cand ma simt ingenunchiata si plang in hohote ca un copil ca nu pot sa accept ideea. Odihneste-te in pace sufletul meu adorat….ca mami o sa te adore mereu,ASTA SA STII SIGUR….si daca mi-ai fii cerut sa vin cu tine PENTRU TiME LAS TOT …E CEL MAI GREU MOMENT DIN VIATA MEA CARE ,CARE- MI/a INGHETAT SANGELE . SIMT CA AM MURIT….nu stiu daca mi-a mai ramas ceva uman in mine”, a scris vedeta pe contul sau de socializare.

 

Sursa:cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *