Gisele Bündchen, la un pas de divorţ?

Se pare că supermodelul Gisele Bündchen (35 de ani) şi jucătorul de fotbal american Tom Brady (38 de ani) sunt la un pas de divorţ. 

Potrivit revistei OK!, cei doi nu se mai înţeleg deloc şi au ajuns să se certe la cuţite, în casa lor fiind un scandal uriaş.

Chiar dacă Gisele, cel mai bine plătit supermodel din lume, şi soţul ei par a fi cuplul perfect, totul este doar de faţadă şi lucrurile nu stau deloc aşa în realitate. Surse din anturajul lor au declarat că cei doi se ceartă în fiecare zi de câteva săptămâni, nu se mai simt atraşi unul de celălalt şi nu au mai făcut sex de luni bune, fapt pentru care s-ar fi despărţit. În plus, Gisele şi Tom nu se pot pune de acord în privinţa creşterii celor doi copii ai lor.

“El vede diferit de Gisele creşterea copiilor, care insistă ca toată lumea din casă să fie la dietă şi să consume doar alimente organice de care Tom s-a săturat. Ea îl pune pe Tom chiar să le gătească copiilor când nu e ea acasă, deşi au oameni angajaţi special la bucătărie, pentru că Gisele nu are încredere să îi lase pe ei să îi hrănească copiii”, a declarat o sursă pentru revista OK!

În cazul în care cei doi chiar vor ajunge să se separe oficial, Gisele îşi va lua lucrurile şi copiii şi se va muta în ţara ei natală, Brazilia. Astfel, va începe o adevărată luptă pe averea de 460.000.000 de dolari şi pe custodia copiilor lor, Benjamin (5 ani) şi Vivian ( 2 ani).

 

Sursa:one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *