„Communist party“ a readus la viaţă hit-urile anilor ‘80-‘90!

Chiar dacă regimul comunist a lăsat o pată neagră în istoria României, cei care erau atunci în floarea vârstei aveau parte de cele mai tari petreceri, fără prea multe aranjamente, fiţe şi boxe cu mii de watti. Era suficient un magnetofon, o locație, cel mai adesea un apartament, ceva mâncare şi băutură de acasă şi petrecerea era gata.

Pentru a readuce la viaţă acele vremuri demult apuse, „Dublin Pub“ a organizat „Communist Party“, o petrecere cu tematică, la care invitaţii au trebuit să poarte salopete muncitoreşti, fustiţe albastre plisate, cămăşi albe sau portocalii, cravate roşii sau albastre şi costume de pionieri sau “şoimi ai patriei”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Din păcate, puţini au fost cei care au respectat această regulă, majoritatea adoptând o ţinută lejeră sau de club. Deşi petrecăreţii au fost mai timizi la început, în maximum jumătate de oră, localul a devenit arhiplin, mulţi dintre ei venind pe ringul de dans.

Michael Jacson, Modern Talking sau Roxette au fost doar câţiva dintre artiştii sau formaţiile care au încântat simţurile invitaţilor sau cel puţin asta au arătat, întrucât mulţi fredonau melodiile favorite. Majoritatea celor veniţi aveau în jurul vârstei de 20 de ani, lucru care a arătat că sunt tineri care ascultă şi altfel de muzică, în afară de cea club.

Întregul pub a fost amenajat cu steaguri cu tricolor sau secere şi ciocane, tablouri care îi ilustrau pe Nicolae Ceauşescu, Stalin, renumitele ţigări Carpaţi fără filtru şi alte produse specifice perioadei comuniste.

Distracţia a ţinut până dimineaţă, invitaţii fiind mai mult decât mulţumiţi că au ales să petreacă la Dublin Pub, într-un ambient comunist, dar din vremurile noastre.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *