„Prostituţia ar trebui legalizată!“

Legalizarea prostituţiei este, de prea mult timp, un subiect tabu în România, lupta dându-se între două tabere: simpatizanţi şi puritani.

Lavinia Crăciuneanu, studentă la Drept la Universitatea „Petre Andrei”, consideră că ar fi necesară asigurarea unui cadru juridic în cazul prostituţiei.

“Prostituţia ar trebui legalizată! Aceasta se bazează de obicei pe argumentul « fructului oprit», pentru că eşti mai tentat sa încerci ceva illicit, cât şi pe controlul strict pe care îl poţi avea asupra fenomenului, cât şi a complicaţiilor pe care acesta le aduce cu el. De exemplu,  bolile cu transmitere sexuală, traficul de fiinţe umane, dar şi lipsa unui control asupra sumelor uriaşe produse de această industrie. Însă, având în vedere că sunt ortodoxă, am şi un argument contra: promiscuitatea este un păcat capital. Prostituţia încalcă demnitatea umană cât şi cea feminină”, ne mărturiseşte viitoare avocată.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Mai mult decât atât, Lavinia mărturiseşte că legile din România sunt într-o continuă schimbare:

„Justiţia română este într-un continuu proces de schimbare şi suferă modificări în funcţie de «culoarea politică». Justiţia ar trebui să fie mai aspră în cazurile mediatizate şi grave, de altfel, cum ar fi: cazul Plăcintă, cazul sportivului care a fost bătut în club (Giurgiu) ş.a“.

Pe viitor, Lavinia doreşte să îşi construiască o carieră de succes, dar şi o familie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *