RUPTURA intre Consuelo si Mutu? Sotia „lupului de la Ploiesti” a postat un mesaj care lasa loc de interpretari: „Toate dramele ..”

Adi Mutu a crezut ca isi va indeplini visul in momentul in care a semnat cu Petrolul si a decis sa se intoarca in Romania dupa 10 ani. Consuelo nu a fost insa de accord sa vina in tara, iar Mutu sufera pentru ca nu isi poate vedea fetele.

Consuelo zambeste si nu pare sa sufere deloc pentru ca este departe de sotul ei, Adi Mutu. In ultima postare de pe contul ei de Instagram, Consuelo spune ca “Toate dramele trebuie sa ramana pe scena”.

Un mesaj care poate avea legatura cu situatia in care se afla cei doi. In urma cu ceva timp, Mutu era convins ca sotia sa va veni in Romania impreuna cu copiii, insa a asteptat si a asteptat degeaba.

Atacantul Petrolului a revenit cu o declarative care poate lasa loc de interpretari.

„O luptatoare, o femeie frumoasa, sensibila, puternica, determinata. Cred ca e importanta in viata mea. Timpul va vorbi si, asa cum am spus, veti vedea ca nu e nimic adevarat cu privire la divort. E o relatie intre doua persoane normale. Acum facem niste sacrificii pentru binele copiilor si atata tot”, a declarat Adrian Mutu.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *