Agendă electorală

Domnul general de justiţie Gheorghe Emacu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în colegiul 8 Copou – Centru – Păcurari – Canta – Valea Lupului, a avut luni o întâlnire cu cadre didactice din Universitatea Apollonia.

În cadrul întâlnirii, domnul Gheorghe Emacu a subliniat importanţa pe care o acordă mediului universitar din Iaşi, componentă extrem de importantă a profilului pe care Iaşul îl are ca şi lider regional.

După întâlnirea similară pe care a avut-o cu conducerea Universităţii Alexandru Ioan Cuza, domnul Gheorghe Emacu va continua seria de contacte cu universităţile ieşene, în dorinţa de a cunoaşte în amănunt problemele specifice ale acestora, precum şi aşteptările mediului academic ieşean la adresa viitorului grup parlamentar al USL Iaşi.

În cursul după amiezii şi serii de luni, domnul Gheorghe Emacu a continuat seria întâlnirilor directe cu cetăţenii din Colegiul 8 Copou – Centru – Păcurari – Canta – Valea Lupului, de data aceasta în zona Parcului Copou şi a străzilor Titu Maiorescu, respectiv Toma Cozma, precum şi în vizite directe la domiciliul acestora, în zona Gării.

De departe, aceste contacte directe cu alegătorii, atât pe stradă, cât şi la uşa acestora, sunt cele mai eficiente şi sincere mijloace de comunicare, permiţând preluarea rapidă şi nealterată a opiniilor cetăţenilor, atât cu privire la problemele punctuale cu care se confruntă, cât şi cu privire la situaţia politică a momentului.

 

 

Candidatul USL pentru Camera Deputatilor, Colegiul 10, Tatarasi, Sorin Iacoban, se intalneste, astazi, 20 noiembrie, cu cetatenii din cartierul Tatarasi. Candidatul USL este prezent pe Strada Sfantul Lazar alaturi de cetateni pentru a-si prezenta programul politic si pentru a identifica posibilele probleme ale cetatenilor si a le gasi solutii.

Marti20noiembrie 2012, prof. univ. Anghel Stanciu, candidat pentru un mandat de deputat in Colegiul 6 Harlau, va fi prezent in comunele Coarnele Caprei si Fantanele. , unde impreuna cu primarii celor doua localitatii ,  Constantin Grigoras respectiv  Sorin Chelariu si echipele  de consilieri USL din Coarnele Caprei si Fantanele  , vor avea o intalniri cu locuitorii satelor Arama Pietrosica si C. Caprei respectv Fantanele.. Actualul deputatAnghel Stanciu ,va prezenta programul USL si propriul program pentru mandatul 2012 – 2016. Echipele de consilieri si membrii USL ai organizatiilor de tineret din cele doua localitati , vor imparti materiale electorale cu programul candidatului.

 

Astazi, de la ora 16.30,  Cristina Nichita, candidat pentru Camera Deputatilor in colegiul 9, Dacia-Alexandru-Mircea-Galata alaturi de tineri simpatizanţi, membri ai staff-ului, se vor deplasa „Din uşa în uşă”, în cartierele din colegiu. De la orele 19.30, la sediul PSD Iasi este programata o intalnire cu Organizatiile de femei ale USL din colegiul 9 Dacia-Alexandru-Mircea-Galata in care va fi prezentata oferta electorala a doamnei Cristina Nichita.

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. mario

    ce vezi rau in asta,omul vroia sa se faca cunoscut: sau poate esti invidios ? sau poate esti platit de Spinu si Iacoban.Tinarul este iesean,asistent univ.si nu este acneec,invidiosule !!! Sau poate vrei sa mergem la vot si sa votam cum vreti voi cei platiti sa manipulati masele,leprelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *