Bârfe clare, sunt cu premeditare

Lupta pentru supremaţie, cu patru crai liberali: Problemele cu justiţia ale preşedintelui cu săgeată liberală au deschis lupta pentru succesiune în partidul din Podu ăl Roş. Pe lista scurtă ar fi patru nume: un fost prefect, un fost viceprimar, un fost rector şi un actual şef de filială alta decât cea de la Iaşi. Ei, ăştia patru îşi dau coate, se îmbrâncesc doar-doar vor accede la putere. Pentru că ăştia patru se bat ca chiorii, decizia a fost mutată la Bucureşti. Aşa că, de câteva zile, şefii din Capitală nu ştiu cum să împace şi capra şi varza. Umblă vorba că dacă nu reuşesc să-i împace pe cei patru pretendenţi există chiar varianta ca Bucureştiul să trimită un interimar de la centru sau din alt judeţ. Ceea ce ar echivala cu o ruşine pentru filiala din Podu ăl Roş.

Perdan, reactivat. Nişte omuleţi vor să-i pape banii: Odată cu descinderile procurorilor la Iaşi, un anume Marean Perdan a fost reactivat. Fost şef pmp-ist, mare businessman local, Perdan e iar activat ca o soluţie pentru alegerile din 2016. Un grup de omuleţi veseli îi vând lui Perdan iluzia că anul viitor s-ar putea înscăuna ca mare şef peste oraş sau judeţ. Pentru că suntem băieţi de bun simţ, vrem să-i dăm un sfat, absolut gratuit, lui Perdan: coane, băieţii ştiu că n-ai potenţial politic, vor doar să-ţi pape bănuţii. Vezi, noi te sfătuim gratuit, nu ca ei.

Cine câştigă şefia la şcoala de doftori? Revenim cu informaţii despre lupta pentru caşcaval la superioara şcoală de doftori din târg. E clar, fostul reftor e cel ce conduce din umbră universitatea şi acum. Ăsta deja nu mai e un secret pentru nimeni. Ideea e că anul ăsta vor avea loc alegeri pentru funcţia de reftor, iar omul nostru trage toate sforile ca să-şi impună moştenitorul. De fapt, e vorba de o femeie. Mai exact, moştenitoarea reftorului ar fi madam Ceşcuţă, cea care are la rându-i ceva probleme cu justiţia. Va reuşi această mutare sau va câştiga şefia unul din celelalte clanuri din şcoală? Răspunsul îl vom primi în câteva luni. Ţineţi aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *