Ce combinație: femei, mâncare și motoare în orașul nostru! „Mama natură” vine la Raliul Iașului

Raliul Iaşului DUNLOP, programat în perioada 3-5 octombrie va fi cu siguranţă evenimentul auto al anului 2013 în judetul Iaşi. A opta etapă a Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP, organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) reprezintă o desfăşurare de forţe fără precedent.

Ca şi în anii precedenţi, a fost pregătită o probă-spectacol: Râpa Galbenă. Astfel, vineri, 4 octombrie, amatorii de spectacol vor avea ocazia să vadă evoluţia concurenţilor pe această probă (transmisă în direct de TVR Iaşi şi TVR 3).Raliul_Iasului_Roxana_Ionescu_1

Din dorinţa de a aduce acest sport cât mai aproape de ieşeni, organizatorii Raliului Iaşului DUNLOP au pregătit o serie de surprize pentru iubitorii sporturilor cu motor.

Potrivit Pro Sport, dincolo de lupta cu secundele şi de adrenalina specifică unei curse, ieşenii vor avea parte de câteva evenimente create special pentru ei. Astfel, organizatorii au pregătit pentru spectatorii ieşeni trei spații de unde se poate urmări pe viu întrecerea piloţilor, asezonată cu o mâncare traditţonală românească, gătită la ceaun sau pe grătar, chiar în fața oamenilor.

Este vorba despre trei locuri în care ieşenii vor putea mânca fasole cu cârnaţi la ceaun, gătită pe loc, carne pe grătar, mici, vin fiert, ţuică fiartă, bere, băuturi răcoritoare şi cafea: Cioca Boca, platoul Mădârjac şi Râpa Galbenă.Raliul_Iasului_Roxana_Ionescu_2

Raliul Iaşului DUNLOP va aduna la Iaşi cei mai buni piloţi din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP, dar şi câteva dintre cele mai în vogă vedete din România. De ceva vreme, Roxana Ionescu a început cursurile unei şcoli de piloţi, dorin să aibă brevet de conducător „agresiv”. Şi pentru că pasiunea pentru maşini este atât de mare, vedeta TV îşi doreşte să participe la un raliu şi speră chiar să şi câştige.

„M-am apucat de puţin timp, dar o să particip la primul raliu din viaţa mea, pe 4 şi pe 5 (n.r. octombrie) la Iaşi, unde o să fiu copilot. Sper să urcăm pe podium şi să vin cu rezultate bune acasă. Şi da. M-am apucat de condus sportiv, fac curs, iar la anul cu siguranţă o să şi particip”, a declarat Roxana Ionescu.

Vedeta s-a şi inscris deja pe lista de start şi va fi copilotul lui Adi Grigore.

Tatăl denaturat

1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *