Ce observă bărbaţii prima dată la o femeie?

Femeile, prin natura lor, sunt curioase. O întrebare frecventă pe care şi-o pun este: ce observă oare bărbaţii prima oară la o femeie?

Ioana din Bârlad are 26 de ani şi o mare curiozitate.

,, De fiecare dată când ies pe stradă, este imposibil să nu văd măcar doi bărbaţi care întorc capul după o fată sau care opresc maşina şi le invită la o cafea sau, pur şi simplu, le cer un număr de telefon. Cu acest mod de abordare însă, nu au foarte multe de câştigat. Şi totuşi, sunt atraşi de un zâmbet frumos, de modul în care stau hainele pe tine?  Mie mi se par lucrurile destul de superficiale la o primă vedere”, ne mărturiseşte ea.

Ioana, draga mea, un lucru este cert: un bărbat, prima dată când vede o femeie, este atras de aspectul fizic. Aşa că, în primele cinci minute când te vede, nu se gândeşte la personalitatea ta, intelectul, cariera sau alte lucruri esenţiale care alcătuiesc o relaţie. La început este vorba doar de sexappeal şi nimic altceva. Chiar dacă nu vrem să recunoaştem, imaginea este cea care contează. De aceea avem ochi, faţă, ca să vedem, să admirăm… Şi, ca să te convingi de aceste lucruri, am întrebat câţiva amici de ai mei ce observă ei prima dată la o femeie.

,,Eu în primul rând mă uit la chipul ei. Dacă faţa nu mă atrage, nu îmi spune nimic, cu siguranţă o voi ignora”.  (Andrei, 22 de ani)

,, Pe mine, femeile cu sânii mai mari mă cuceresc. Acolo îmi fuge privirea prima dată“. (Alex, 24 de ani)

,,Mie, prima dată, îmi atrag atenţia picioarele. Mai ales dacă sunt lungi. Nu mă pot uita la o femeie mică de statură”. (Eduard, 26 de ani)

Aşadar, acestea sunt doar câteva păreri şi este clar că nu există o reţetă perfectă. Fiecare urmăreşte un anumit tipar şi puţini sunt cei care îl au lângă ei pe cel dorit. V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *