Ciuhodaru a mai convins un sinucigaş

Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru

Cel mai „tare” parlamentar român în viaţă, nimeni altul decât Tudorică Ciuhodaru, poreclit de fani, alegători, ţaţe şi asistente, drept „deputatul 3 în 1” a dat recent dovadă – de parcă mai era nevoie! – că poate fi în mai multe locuri deodată, evident prin teleportare.

Despre ce este vorba? Săptămâna trecută, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla în exerciţiul funcţiunii, respectiv în fotoliul de şef al UPU din cadrul Secţiei exterioare a Spitalului Sf. Spiridon (n.r.: fostul Spital de Urgenţe pentru necunoscători), „Il Grande” Ciuho a salvat un amărăştean care se credea Icar şi dorea să se arunce de pe clădirea spitalului Neuro.

Activate ectophase!

Practic, cea făcut Tudorică în câteva minute? Aflând că ograda de la Neurochirurgie geme, ba chiar este plină ochi (n.r.: fără exagerare) de jurnalişti şi de camere de luat vederi, Ciuho s-a teleportat rapid de la UPU Urgenţe, chiar pe acoperişul de la Neuro. Saltul vrăjitorului Tudorică i-a luat prin surprindere pe toţi presarii aflaţi la faţa locului pentru o ştire senzaţională şi în direct. Aceştia au rămas muţi de uimire atunci când au observat strălucind în luminile lămpilor de la aparatele de filmat chelia inconfundabilă a dragului nostru parlamentar de Bahlui. La un moment dat, unul dintre ziarişti nu s-a putut abţine şi a exclamat: „Ăsta de unde şi când a mai apărut aşa dintr-odată?”

Noi îl vrem pe Tudor domn (adică, primar)

Ceea ce n-au reuşit poliţiştii, doctorii, familia, rudele, asistenţii şi jurnaliştii, a făcut deputatul 3 în 1. Pe scurt, Ciuho l-a convins pe individul care dorea să-şi pună capăt zilelor să coboare ca un mieluşel de pe acoperişul Spitalului Neuro. Întrebarea care ne roade pe toţi, mai precis pe gazetari, este însă aceasta: „Ce i-a promis Tudorică celui care vroia să se facă îngeraş din cauza faptului că nu avea casă şi masă, başca nici bani cu ce să-şi hrănească copilaşul şi nevasta”.

„La faţa locului erau cei de la Poliţie şi Jandarmerie, dar am urcat pe acoperiş şi am preferat să vorbesc personal cu acest pacient pentru că întotdeauna este important să ştii ceea ce spui şi să încerci să rezolvi o astfel de situaţie dificilă. Suicidarul a ameninţat că se aruncă de pe spital. Multe dintre motivaţiile sale erau legate de faptul că nu are loc de muncă, are probleme financiare şi o familie cu o situaţie materială dificilă”, a precizat râzând în barbă, Tudorică Ciuhodaru.

Amintim că, recent, medicul-deputat  Ciuhodaru a propus în Parlament ca în cadrul Poliţiei să existe un negociator pentru situaţii de urgenţă, respectiv un psiholog. Evident, Tudorică al nostru se referea tot la el. Sau nu?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *