Cum să dai două salarii pe un metru pătrat de pământ: Cele mai scumpe terenuri din Iași

Aveți 500.000 de euro la saltea și nu știți în ce să-i investiți? Vă pregătiți să câștigați la Loto 6 / 49 și nu știți ce să faceți cu banii? V-ați descoperit recent vreo mătușă Tamara care v-a promis mai multă avere decât ați visat vreodată? Imobiliarele, în special pe timp de criză, s-au dovedit a fi mereu cea mai bună soluție. Trei astfel de potențiale investiții își așteaptă zilele acestea viitorul stăpân.

teren_de_vanzareCel mai scump teren din oraș este situat chiar în buricul târgului. Scos la vânzare de proprietari prin intermediul unei agenții imobiliare, acesta poate fi achiziționat la prețul de 545.000 de euro, echivalentul a 2,38 milioane de lei, spun proprietarii. Concret, prețul unui metru pătrat ar fi de 520,5 de euro, sau aproximativ două salarii medii pe economie calculate de Direcția Județeană de Statistică pentru ieșeni. „Teren ultracentral, 1.047 de metri pătrați. Poziționat excelent, acces facil, într-o zonă intens circulată, prezintă un imens potențial ca investiție”, își prezintă proprietarii marfa.

Următoarele două spații din clasamentul celor mai scumpe terenuri din capitala Moldovei sunt tranzacționate, fiecare, la prețul de 500.000 de euro. Unul dintre acestea este amplasat în zona Metro, arie cu potențial crescut de investiție, la 200 de metri de DE 585 Iași – Târgu Frumos și la 100 de metri de șoseaua de centură, fiind pretabil pentru construcții industriale sau pentru un nou shopping center. Suprafața acestuia este de 60.000 de metri pătrați, cu un front stradal de 300 de metri.

Cel de-al treilea teren din topul de care ar trebui să țină cont orice investitor ieșean este situat în cartierul Păcurari, lângă ultimele blocuri din oraș. Pentru suprafața de 4.000 de metri pătrați proprietarii cer tot 500.000 de euro, dar oferă și PUZ, precum și dotarea cu toate utilitățile necesare pentru dezvoltarea unui eventual ansamblu rezidențial.

Terenul Rudolph

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *