Cum şi cu ce se mai poartă autorităţile locale?

Consiliul Local Am crezut – degeaba, ce-i drept! – că în Consiliul Local vom întâlni mai mult bun gust, mai multă uniformitate şi decenţă în modul de abordare a vestimentaţiei şi a felului în care se prezintă în faţa ieşenilor aleşii noştri. Poate că haina nu face pe om dar, din păcate, la cosilierii locali o minimă doză de respect nu ar strica. Totuşi, ca să nu fim atât de drastici şi absurzi, cum ar spune… concurenţa, avem şi modele demne de luat în seamă – puţine, e adevărat, dar care pot fi menţionate.

Radu Botez: nuanţele de albastru vă avantajează, însă costumul este puţin cam… demodat. Încercaţi şi alte combinaţii vestimentare. Mai ales că se vede că aveţi bun gust şi… posibilităţi financiare. Şi n-arătaţi rău deloc. Pe bune!

Camelia Gavrilă. Doamna profesoară, sincer, sunteţi prea încărcată! Trebuie să alegeţi ce anume vreţi să puneţi în evidenţă. Bluza de dantelă, sacoul cu modele şi părul cu bucle sunt prea mult! Trebuie să aveţi un centru de interes, iar celelalte articole sau accesorii să vină în completarea acestuia. Puteţi, totodată, lucra şi la fizic. În timpul liber, bineînţeles!

Petra Carp: ţinuta nu e urâtă, doar că nu vă avantajează! Aveţi trei tăieturi care nu reuşesc să vă alungească silueta, ci dimpotrivă!

Valentin Ciucă. Domnule Ciucă, reuşiţi să fiţi o pată de culoare în acest mediu politic. Chiar dacă sunteţi pesedist, adică un reprezentat al socialismului de provincie, ţinuta este corectă şi adecvată unui vernisaj în cadrul căruia aţi putea vorbi despre estetica unei opere de artă şi nu la o şedinţă de Consiliu Local. Ca să emanaţi mai multă autoritate şi să reuşiţi să vă transmiteţi clar ideile, aţi putea începe prin a vă scoate eşarfa roşie din buzunarul de la piept. E prea „trendy” pentru lucrurile serioase şi tămbălăul din legislativul local. Nu aşa puteţi mări preţul gigaacaloriei cu zâmbetul pe buze!

Radu Negrescu. Nu ştiu în ce sertar prăfuit, uitat, aţi găsit cravata. Acest gen de imprimeu ar trebui purtat doar la un bal mascat sau la o petrecere tematică cu cravate ciudate. Păcat, aveţi un ceas frumos! Şi-atât…

Sorin Ionescu. Se vede că sunteţi constructor. Aveţi mult de lucru la imagine. Chiar şi la aia de rebel. Totuşi, faceţi parte din legislativul local…

Constantin Neculau. Ce faceţi cu ţigara în mână, domnule fost viceprimar cu ambiţii politice mari? Lipsa lucrurilor elementare de bunăcuviinţă vă descalifică. Cel puţin în faţa unei femei…

Vladimir Poroch. Foarte bine! Un mare plus pentru butoni. Şi cămaşa e foarte frumoasă. Ar trebui să zâmbiţi mai des la cameră. Se vede că sunteţi nou în Consiliu! Poate-i învăţaţi şi pe ceilalţi colegi câteva lucruri despre modă, înainte de şedinţe!

Cătălin Toma. Încercaţi şi un sacou peste cămaşă. Aţi reuşi să vă adaptaţi cerinţelor funcţiei de ales local.

Cătălin Turliuc. Ar fi trebuit să purtaţi şi o vestă peste acest tip de cravată. Are un imprimeu foarte puternic şi ar trebui lăsată doar ca o mică zonă care să atragă atenţia. Când vă încheiaţi sacoul, cravata arată foarte bine.

Gheorghe Nichita. Domnul primar ca şi domnul Adăscăliţei este îmbrăcat impecabil. Oare se îmbracă de la acelaşi magazin, ori au acelaşi consilier vestimentar? Sper că nu Buraga! Nu de alta, dar am fi dezamăgiţi!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *