Dă muzica mai tare!!!

Pub-urile, cea mai „cool” atracţie! Bani puţini şi distracţie maximă. Snobismul joacă un rol important în viaţa unora! Printre muritorii de rând mai există însă şi oameni care pun accent pe cum se distrează şi nu pe lucrurile mai puţin importante cum ar fi: ultima maşină de fiţă, ultimele haine în vogă şi ultima „bunăciune“ agăţată.

Studenţii şi chiar elevii invadează localurile gen pub încă de la începutul anului şcolar, undeva prin octombrie, şi până la sfârşitul acestuia, prin iunie-iulie. Asta pentru că aici se simt cel mai bine şi pentru că nu toţi îşi permit luxul de a frecventa anumite cluburi de renume. Cele mai „atacate” de petrecăreţi sunt: „Dublin Pub“, „B Society Club”, „Hunter’s Pub“,„Master Pub“ şi „Pub 25“.

Tinerii de astăzi caută să trăiască în lumea lor, să asculte o muzică pe gustul lor şi să nu se simtă în inferioritate din niciun punct de vedere. De aceea, administratorii pub-urilor au grijă sa vină cu câte ceva nou pentru a-şi atrage clienţii: evenimente, D.J. cunoscuţi, petreceri, invitaţi de seamă.

Şi, cum românul dacă nu bea, nu se distrează, studentul normal (nu cel cu fiţe şi figuri în el) preferă să facă asta în linişte, în cămin, unde nu îl deranjează nimeni. Unde sunt mai mulţi, pofta e şi mai mare. Şi de ce să facă consumaţie la club?! E criză oameni buni!

Nu îi uităm nici pe liceenii care s-au maturizat înainte de vreme.

Teatrul, opera sau biblioteca sunt demodate. Există internet, Cinema City, prieteni virtuali.Trend-ul se învârte în jurul cafenelelor, teraselor, cluburilor şi jocurilor de noroc.

Să nu uităm, însă, că nu tot ce e la modă se şi poartă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *