EXCLUSIV! Si-a dorit sani si mai mari! IMAGINI NECENZURATE cu noul bust al Loredanei Chivu!

In urma cu o saptamana, Loredana Chivu si-a marit sanii, iar acum se recupereaza. Pentru ca nu are deloc dureri, blondina deja iese in oras cu prietenele sale si stabileste detalii pentru noua sa sedinta foto.

A avut sanii mari, insa si-a dorit un bust si mai impresionant. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, Loredana Chivu si-a marit sanii la bunul sau amic, medicul estetician Kasem. Blondina a fost deja externata si este mandra nevoie mare de noile sale „bijuterii”, pe care le arata tuturor prietenelor.

Dovada sunt pozele intrate in posesia CANCAN.ro, care o infatiseaza pe Loredana in ipostaze mai mult decat intime. Imaginile au fost facute astazi, iar Loredana este nerabdatoare sa scape de bandaje:

„Sunt foarte bine, nu am deloc dureri. Mi-am facut aceasta operatie pentru ca am vrut sa scap de cicatricele ramase in urma primei operatii. Am profitat de asta si ca sa imi schimb implantul cu unul personalizat, garantat pe viata in urma unei simulari. Nu am avut deloc dureri, nu am nici acum.

Este normal, avand in vedere ca interventia chirurgicala a fost una cu laser. Trebuie sa stau trei saptamani cu bandajele, apoi voi avea niste sani superbi si ma voi intoarce la job-uri”, a declarat Loredana CHivu

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *