Dan Negru s-a umplut de bani din Revelioane

Dan Negru (42 de ani) a strâns o avere din Revelioanele prezentate la Antena 1. În 13 ani, el s-a îmbogăţit cu peste 500.000 de euro doar din onorariile primite pentru a fi gazda programului special din noaptea de Anul Nou. Deh, nu degeaba a intrat el în Cartea Recordurilor cu Revelioanele sale!

De 13 ani încoace, an de an, Dan Negru prezintă programul special de Revelion de la Antena 1. Munca lui a fost pe deplin răsplătită, căci, până acum, vedeta a băgat la ciorap peste 500.000 de euro, bani reprezentând onorariile pe care le-a primit de la Antenă pentru munca prestată. De alfel, Negru îşi merită fiecare leuţ primit, căci, an de an, a reuşit să plaseze Antena 1 în vârful audienţelor în noaptea dintre ani. Tocmai pentru această performanţă el a intrat şi în celebra Carte a Recordurilor.

Dacă acum Negru negociază la sânge banii pe care urmează săi primească de Revelion, la prima lui apariţie situaţia era alta: “Am prezentat primul Revelion din viaţa mea, demult, după ce m-a sunat Titus Munteanu. Nici o clipă nu m-am gândit să întreb câţi bani voi lua ca să prezint show-ul. O făceam şi gratis, dacă trebuia!”, a declarat Negru.

Dan a prezentat primul Revelion la TVR, alături de Lavinia Şandru, care a ales mai târziu calea politicii. Apoi, Antena 1 “a mirosit” capacitatea acestuia de a face spectacol şi “l-a transferat”. De atunci, Negru a devenit “Regele audienţelor”.

(sursa: www.libertatea.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *