Despre femei şi politică cu singurul eurodeputat din Iaşi

Catalin Ivan

Catalin Ivan

Meseria de politician e… povară grea! Mai ales dacă faci parte din cel mai înalt for legislativ din Europa. Pentru europarlamentarul Cătălin Ivan drumul Iaşi-Bruxelles este foarte solicitant. Deşi este căsătorit, el recunoaşte că timpul petrecut cu soţia este destul de limitat.

„În luna august mă dedic familiei”, promite Cătălin, stabilindu-şi încă de pe acum planurile de vacanţă pentru această vară.

În restul timpului este mai mereu pe drumuri, însă, recunoaşte că nu evită momentele în care poate fi înconjurat de femei… frumoase. În special ieşence, dacă se poate.

„Româncele sunt inteligente, frumoase şi competente”

Catalin Ivan si Catalina

Catalin Ivan si Catalina

Charismaticul Ivan recunoaşte mândru că, în Parlamentul European, „româncele au un avantaj suplimentar pentru că sunt şi foarte frumoase”, şi, normal,  “cine nu ar aprecia o femeie frumoasă, inteligentă şi competentă?”.

Despre colegele din partid şi de breaslă, Cătălin Sorin Ivan (îl cheamă şi Sorin, fetelor!) spune că nu are nimic împotriva celor care doresc să-şi expună frumuseţile fizice în revistele pentru adulţi.

„Cred că nu este un capăt de ţară dacă o femeie frumoasă pozează într-o revistă pentru bărbaţi”. Pe de altă parte, el mărturiseşte că lipsa de decenţă nu va ajuta persoana respectivă prea mult în cariera politică. Pentru un om politic este foarte importantă încrederea pe care poate s-o inspire oamenilor. Categoric pozele respective nu o vor ajuta în cariera politică. În rest, fiecare este responsabil de propria carieră”.

Catalin Ivan si Catalina

Catalin Ivan si Catalina

Cătălin şi Cătălina = Love

Deşi se bucură de o atenţie deosebită din partea doamnelor, europarlamentarul rămâne un familist convins şi nu cedează tentaţiilor. Povestea de dragoste trăită alături de soţia sa, Cătălina, pare

desprinsă direct din poemul eminescian, „Luceafărul”. Astfel încât, valori precum „moralitatea, familia şi conduita socială” le consideră perfect normale şi vitale pentru o societate sănătoasă. Şi totuşi, rodul iubirii lor, lipseşte. Deocamdată.

„Îmi doresc copii în viitorul apropiat, foarte mult. Indiferent dacă vor fi băieţi sau fete, important este să fie sănătoşi. În zilele noastre nu mai contează dacă primul copil este băiat sau fată. Nu am ce tron să las moştenire. Sunt alţii care au veleităţi de domnitori, regi şi împăraţi ai zilelor noastre”.

Nici măcar urmaşilor?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *