Femeia, frumoasă şi după căsătorie

Datoria unei femei este să se îngrijească şi să arate bine în orice moment al zilei. Însă, după o anumită vârstă, multe dintre femei neglijează acest aspect. Mulţi se întreabă de ce? Din comoditate sau din lipsă de timp?

Ionuţ, un tânăr din Suceava, curios din fire, ne întreabă de ce multe femei, după ce ce se căsătoresc, nu mai au grijă de ele?

,,Din păcate, nu sunt singurul care îşi pune această întrebare. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi au această curiozitate. Este adevărat că, în momentul în care îţi întemeiezi o familie, priorităţile sunt altele, însă trebuie să ştii cum să îţi ţii soţul aproape, nu? Am mulţi prieteni căsătoriţi, care se plâng că nevestele lor nu îi mai atrag. Este normal acest lucru?”

Nu, Ionuţ, acest lucru depinde de fiecare femeie în parte dar şi de bărbatul de lângă ea! Dacă el o acceptă aşa şi nu îşi exprimă nemulţumirea, atunci poate că nici pe ea nu o mai interesează aspectul său fizic.

Pe de altă parte însă, de ce bărbaţii îşi înşeală soţiile?

„Pentru simplul fapt că sunt nemulţumiţi de ce au acasă“, ar fi un răspuns lapidar. Aşadar, tot femeia este ,,capul” într-o relaţie. Greşeala acestora este că, în momentul în care au o siguranţă, consideră că vor fi acceptate, indiferent de situaţie. O greşeală foarte mare de altfel.

O soţie trebuie să menţină vie intensitatea relaţiei pentru o armonie în familie, mai ales atunci când au şi un copil. Trebuie să îşi rezerve puţin timp şi pentru ea, chiar dacă este obosită sau timpul îi este limitat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *