Ieșeni, temeți-vă! Chuck Norris umblă printre noi!

Vremuri tulburi, de maximă violență și, poate, crime în masă, se anunță, dragi cititori, pentru dulcele târg! Nu pentru maidanezii condamnați de sărăcia și indolența autorităților locale, de populismul parlamentarilor și de isteria opiniei publice. Noris_MertanNu e vorba – cel puțin, nu încă – nici de proteste de amploare legate de Roșia Montană, de tei, transportul public sau salariile foștilor angajați de la termoficare.

Pe malurile Bahluiului se întâmplă ceva mult mai grav și cu efecte cert dramatice: Chuck Norris umblă printre noi! De fapt, e vorba de un epigon al celebrului mardoi, un anume „Noris” (nu știm încă dacă e porecla sau numele din buletin), care, în dorința de a se face remarcat, nu s-a mulțumit să-și cumpere un Mercedes alb la mâna a doua, ci și-a mâzgălit și numărul de înmatriculare până să aducă cu supranumele.

Despre intențiile supereroului nu se cunosc deocamdată prea mult și, până la adoptarea unui plan de acțiune concret și coerent, Poliția și serviciile au refuzat să ofere amănunte. Psihologii, sociologii și zoologii consultați de Bârfa au explicat, însă, că proprietarul autoturismului se înscrie, cu siguranță, în tipul mârlanului suburban contemporan, cu stagii de „practică” în străinătate, amator de manele și consumator de semințe, din specia „Cocalarus maximus”

Cocalar Cola

Notă: Fotografia este preluată de pe site-ul de mare angajament civic Marlani.ro

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. costea mihai

    De ce nu va documentati inninte de a vb i-l cunosc binisor pe proprietar este o pers. destul de decenta un familist convins cu o familie destul de onorabila e politist dar unul de care tre sa te cam temi daca esti certat cu legea i-si venereaza numele fiului nu are atins nr. in nici un fel doar ca pe masina sa poate sa scrie ce brea atit cit legea permite .calul moare de drum lumg si prostii de grija altuia ne meritam soarta vb. fara creer si nu ne uitam in curtea noastra

  2. r

    creier*….si da e un politist care sta in nicolina…prost de pute si cocalar…dar numarul nu coincide cu cocalaritatea lui ci cu numele fiului sau…deci nu are treaba…dar da…intradevar….e din categoria cocalarus maximus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *