Înghesuială mare la Stand-up comedy

Ieşenii s-au înghesuit să îi vadă pe cei de la Café Deko, la sfârţitul săptămânii trecute! Târziu în noapte, tinerii ieşeni au venit la B Society pentru altfel de poveşti de seară!

Badea, Bobo şi Bordea au încălzit de-a dreptu’ atmosfera cu glumele şi ironiile lor, timp de o oră şi jumătate. Majoritatea poantelor spuse au fost rupte din viaţa de zi cu zi a omului simplu, implicat într-o relaţie.

Pseudo-misoginismul şi limbajul, care ar putea fi catalogat drept vulgar de minţile înguste, au fost un deliciu pentru bărbaţii aflaţi în sală, hăhăielile şi râsetele necontrolate neputând trece neobservate.

Badea a deschis show-ul, destăinuindu-se întregii săli cât de dificil este să ai o relaţie cu o tipă şi prin câte momente penibile trebuie să treci dacă aceasta te însoţeşte la un meci de fotbal. Bineînţeles că glumele pe seama fetelor s-au ţinut lanţ, comediantul legându-se de aşa-zisele poziţii cu conotaţii sexuale, cosmetice sau tabieturi.

Tipul însurat, Bobo, a fost  „cel mai rău“ dintre comedianţi, chestionându-şi auditoriul cu întrebări care la prima vedere ar putea părea jenante. Fiind căsătorit, o mare parte dintre poantele sale o avizau pe soţia sa. Însă cele mai multe râsete a stârnit povestea legată de ruşinea prin care a trebuit să treacă atunci când nevasta-sa, care era în acea perioadă a lunii, l-a trimis la farmacie pentru a face cumpărături.

La final, moldoveanul Bordea s-a axat pe autoironie şi comicul de situaţie. Originar din Dorohoi şi nu prea dotat, după spusele sale, Bordea a povestit ce viaţă duce printre olteni, dar mai ales printre oltence…

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *