Noaptea devoratorilor de stand up comedy

Super-eveniment estival la „B Society Club” pe care nu trebuie să-l rataţi!

Trupa Cafe’ DEKO  prezintă, vineri, 24 iunie a.c., de la ora 22.00, un super-spectacol de Stand UP COMEDY în Turneul Naţional pe care îl desfăşoară în această perioadă în toată ţara.

Cei trei membri ai trupei sunt actori foarte cunoscuţi în lumea Stand Up-ului, de la HBO România şi emisiunea tv matinală „’Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Badea, Bordea şi Bobo, aşa cum îi ştiu toţi iubitorii improviaţiei şi umorului de bună calitate, vor veni la „B Society” pentru a-i încânta „live” pe ieşeni cu ultimele lor aventuri într-o Românie mult prea tristă şi preocupată de ziua de mâine. Pentru a evada din acest „coşmar” şi pentru a nu uita că râsul este esenţa vieţii, mergeţi vineri seara la „B Society Club”!

Foarte important de menţionat este faptul că, după porţia zdravănă de râs servită de trupa „Cafe’ DEKO”, va urma, după miezul nopţii, un super-party unde toată lumea este invitată să danseze – alături de Badea, Bordea şi Bobo, fireşte – în stilul lansat deja de „B Society Club”: full night party in style. La „Fever Afterhour” party.

Preţul unui bilet este de 20 de lei (18 lei pentru studenţi).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *