Locaţii de vis pentru concediile avocaţilor ieşeni

Liviu Bran

Liviu Bran

Nu mai e un secret pentru nimeni că avocaţii ieşeni, cei cu bani bineînţeles, nu se dau în lături de la cheltuială atunci când vine vorba de confortul propriu şi evident de cel al familiei.

Ghidându-se după celebrul proverb „obrazul subţire cu cheltuială se ţine“, apărătorii din Baroul Iaşi, îşi permit vacanţe de lux, în staţiuni considerate a fi adevărate colţuri de rai ori paradisul pe pământ.

Astfel,  avocatul Liviu Bran nu s-a zgârcit câtuşi de puţin atunci când a ales să toace câteva mii bune de euro pe o croazieră de vis în Marea Mediterană, şi nu numai.

Pentru alţi apărători cu bani, destinaţiile preferate din acest an sunt plajele exotice şi nisipul alb din staţiunile greceşti. Avocata Sandra Grădinariu merge în vacanţă în Grecia:

Sandra Gradinaru

Sandra Gradninaru

„Am ales plaja şi nisipul Mării Egee. Voi închiria, împreună cu părinţii mei, o vilă chiar la malul mării“, a spus avocata Grădinaru.

Un alt apărător foarte cunoscut din Baroul Iaşi, e vorba de nonconformista Geanina Poroşnicu, îşi va petrece concediul tot pe ţărmul însorit al Republicii Elene, mai precis în renumita staţiune  Paralia Katerini. După un sejur de o săptămână la greci, Poroşnicu va vizita apoi, împreună cu băieţelul ei de 7 anişori, celebrul Disneyland din Paris.

„În toamnă, în perioada septembrie – octombrie, voi vizita Orientul Mijlociu, mai precis tărâmul sfânt al Palestinei. Este o dorinţă mai veche de-a mea să vizitez această ţară“, a conchis avocata Poroşnicu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *