Mardeiaşul femeilor e susţinut de Raluca Turcan?!

Stache Tomescu

Stache Tomescu

Aflat la ananghie – după ce bătut-o de a smintit-o pe Liliana Manea – Nicolae Stache Tomescu, redactorul şef de la Radio Iaşi îşi aşteaptă acum răsplata din partea forurilor superioare de la Bucureşti. Consiliul de Administraţie al SRR, reunit de urgenţă, a luat în discuţie situaţia fără precedent de la Iaşi, precum şi faptul că acesta s-a procopsit cu un dosar penal, aflat acum în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Departe de a-şi regreta gestul incalificabil, Nicolae Stache Tomescu continuă să-şi ameninţe angajaţii, lăudându-se că, orice s-ar întâmpla, este susţinut de Raluca Turcan, şefa Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor care, chipurile i-ar fi foarte apropiată. Cât de apropiată, numai el şi Raluca ştiu.

Cert este un singur lucru: în aceste zile conducerea SRR va hotărî dacă activitatea lui Tomescu şi gestul său violent mai permit menţinerea lui în funcţia pe care o deţine actualmente sau nu. În ce o priveşte, Liliana Manea, victima agresiunii, este fermă în decizia sa de a merge în Justiţie până la capăt, indiferent de soarta profesională a agresorului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *