Modelingul şi pictura fac casă bună

Camelia Monu este o tânără pictoriţă, care a intrat de curând în lumea modelingului. În prezent are contract cu agenţia „Maya Fashion“ şi, cu toate că nu activează de mult timp ca model, deja a avut câteva prezentări la care s-a făcut remarcată.

Sunt model oficial de câteva luni, însă cochetez cu modelingul de câţiva ani. Am prezentat la Craiova, la «Miss Royal Models România»,  pentru Andreea Dogaru, Griyely şi Takko Fashion. La Iaşi, am avut prezentări pentru Be You, Triumph, House of Art și Sofia Man. Am colaborat foarte bine cu toţi până acum, iar cei cu care m-am întâlnit la Craiova mi s-au părut foarte deschişi şi naturali”,  mărturiseşte Camelia, care ne-a spus că se implică total în tot ceea ce face, pentru a demonstra că este cea mai bună: „Îmi place ceea ce fac şi o fac cu dragoste, mă dedic întru totul modelingului. Nu aş putea spune că viaţa de model e dificilă, însă implică seriozitate, menţinerea aspectului fizic şi mult timp. Sacrificii pentru muncă facem cu toţii, însă în modeling este foarte important să ştii cum să îţi organizezi timpul, să fii mereu disponibilă atunci când eşti solicitată pentru o prezentare”.   

„În pictură mă regăsesc!“

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Sensibilitatea este o trăsătură aparte a Cameliei, acest lucru datorându-se talentului său artistic.

“Am fost admisă prima pe listă, la buget, la Facultatea de Arte plastice “George Enescu”, specializarea Conservare şi Restaurare. Încerc să îmi organizez timpul pentru pictură şi modeling, deoarece fac asta cu pasiune. În pictură mă regăsesc şi este o mare bucurie sufletească atunci când reuşesc să transmit privitorului ceea ce doresc! Modelingul este ceea ce mi-am dorit de mică, ceea ce am visat. Mă bucur că am reuşit să îmi îmdeplinesc visul”.

Camelia și-ar dori ca după ce termină cariera în modeling să se ocupe de restaurarea operelor de artă: “Sper să nu termin prea curând cu modelingul, însă când va veni vremea, probabil voi continua ca şi restaurator”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *