Multe urări de bine de la ieşeni pentru conducătorii iubiţi!

Constantin-Alexe

Constantin Alexe

Spre surprinderea multora, inclusiv a noastră, ieşenii au numai urări de bine pentru mult iubiţii noştri conducători! Se pare că în preajma sărbătorilor, moldovenii sunt mai iertători şi vor să uite toate problemele pricinuite de modul în care înţeleg aleşii să-şi respecte promisiunile faţă de cetăţeni.

“Vreau să le urez tuturor autorităţilor locale, Sărbători fericite! Şi sper ca la anul, Iaşul să o ducă mai bine!”, Florin Albu, 43 ani, tehnician service.

“Ar trebui să se facă ceva pentru ca lucrurile să meargă mai bine în Iaşi, ceva mai serios, să se ocupe mai mult de oraş”, Petronela Ionescu, 28 ani, programator.

“Aş vrea ca autorităţile să se gândească mai mult, în perioada sărbătorilor, la populaţia Iaşului, la cei care i-au ales şi susţinut. Îi vom susţine în continuare, dacă se vor gândi şi la ieşeni. Le urez Sărbători fericite, cu sănătate şi gânduri bune!”, Violeta Ghiurghiu, 62 ani, pensionară.

“Le doresc multă sănătate aşa cum îmi doresc şi mie! Până acum, autorităţile şi-au făcut treaba!”, Constantin Alexe, 48 ani, electrician.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *