Nae Niculescu şi Leonard „Perdea” Rusu s-au înscris în partidul lui Diaconescu

Nae-Niculescu

Nae Niculescu

Rândurile pensionarilor care şi-au făcut culcuş în studioul de la Iaşi al lui Dan Diaconescu, se îngroaşă de la zi la zi. După fosila politică, Traian Dobre, care a îmbrăcat straiul bivolarian, şi-a geluit ciuful de pe ţeastă şi a anunţat cu enfază, dintre straturile de plăcinte, că revoluţia populară se poate face şi cu foşti posesori de carnete roşii de partid, presei i-au mai fost prezentate câteva astfel de personaje, printre care un mare specialist în falimente, Vasile Plugaru, fost şef la Fortus, Tepro şi TehnoSteel.

Ghici ghicitoarea meaaaa!

Ce nu s-a anunţat este venirea în PPDD-ul de Iaşi, a lui Nae Niculescu, ex-rector impostor la UPA şi mare confecţioner de diplome artizanale.

Oare cine nu şi-l aminteşte pe Nae Pârnaie, care, alături de Zaira Murgu, ecologista de la “Dimitrie Cantemir”, a adus învăţământul superior ieşean la stadiul de învăţământ dialectic socialist multilateral dezvoltat. Demascată fiindu-i impostura în Turnul Babel cu nume de filosof ieşean, acesta a fost ejectat, în urmă cu câţiva ani, din universitate de oamenii lui Doru Tompea, după multe atacuri la baionetă, purtate chiar la intrările în cetatea studioşilor la privat.

Iaca şi restul epavei Titanicului bahluian!

Alături de acesta şi-a anunţat venirea la azilul OTV şi Leonard Rusu, fostul finanţator al campanie fetei lui Băsescu, pe coclaurile din preajma Paşcaniului şi susţinător declarat, atât financiar cât şi moral, a lui Dan Cîrlan. Fost director al fabricii de perdele din Paşcani, Leonard Rusu a găsit brusc o atracţie ireszistibilă faţă de oamenii lui Diaconescu. De ce a intrat acest panglicar în PPDD? Răspunsul este foarte simplu. Mulţi moşnegi, puţine muze(e). În momentul în care o prospătură şi-a anunţat intenţia de a verifica forţa fanilor Anei Aslam, acesta şi-a împăturit două suluri de perdele şi a dat fuga la PPDD.

“Am vrut să renunţ al politică şi să creez o opinie publică care să ştie să apere interesul comun. Opinie care poate provoca crize economice şi poate demola guverne Încă mai am o capacitate deosebită de a influenţă. Am convenit să pun umărul la acest partid nou şi pentru ideile acestui partid axat pe OTV, un partid de oameni cu meserie. Răutăcioşii spun că PPDD are oameni neinstruiţi, care se uită la OTV. Vă promit că acest segment se va lărgi”, a anunţat Traian Dobre la venirea sa în PPDD.

Medicamente, nea Dane! Medicamenteeeeeeeeee… (spuse ecoul)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *