Năzdrăvăniile rectorului impostor şi „sponsorizările” politice

Nae Niculescu

Nae Niculescu

Mulţi ieşeni au crezut că, odată cu intrarea în partidul OTV-iştilor, rectorul impostor Nae Niculescu s-a mai liniştit şi caută, ca orice om ajuns la o vârstă înaintată, să se maturizeze şi să scape de situaţiile ridicole create de-a lungul vieţii. Iată, stimaţi cititori, că lucrurile nu stau chiar aşa. De ce? Foarte simplu: sunt persoane care, ca urmare a educaţiei mediocre şi a pregătirii ideologice staliniste, nu reuşeşsc oricâtă umbră ar face pământului să aibă un simţ al proporţiilor şi al situaţiilor jenante şi lipsite de logică. Astfel, recent, „Bârfa” a „mirosit”, cu totul şi cu totul întâmplător, o nouă potlogărie marca Niculescu, prin care rectorul impostor încearcă o penetrare stahanovistă în tabăra Vasile Blaga, posibil viitor preşedinte al partidului de guvernământ. E o practică generală a „musiului” care a prins la Relu şi la alţi liberali dar trebuie să recunoaştem că nu ne aşteptam ca tupeul magraonului de Bahlui să guiţe şi în aripa dură a democraţilor. Ce mai tura-vura! Totul s-a întâmplat la începutul acestei luni, şi, ca să nu vă mai ţinem pe jar, vă prezentăm, mai jos…

Filmul unei șpăguiri

Sfârşitul lunii aprilie, o zi liniştită de primăvară:

21.30: în fața Hotelului Traian așteaptă Bogdan Andronic (ginerele lui Niculescu), în mașina sa Audi Q7, cu nr. IS-07-RBN.

21.40: Oprește un Wolkswagen Touareg, cu nr. GL-11-DCR, aparținând europarlamentarului Titi Dumitriu, din care a coborât o persoană cu vârsta între 45 și 50 de ani, și a urcat în mașina lui Bogdan Andronic. Cei doi au plecat spre locuința lui Niculae Niculescu, de pe str. Lascăr Catargi, unde erau așteptați cu toate luminile aprinse. Touaregul s-a oprit la Bolta Rece. Din el a coborât șeful Filialei PDL Brăila.

22.40: Bogdan Andronic iese din casă și se îndreptă la sediul ING din str. Păcurari. Acolo își verifică cardul la bancomat, după care se instalează la aparatul de operat tranzacții electronice. Oare în contul cui?

23.00: Andronic ajunge acasă (obosit şi emoţionat, se înţelege).

23.30: Musafirul lui Niculescu ia un taxi și se oprește la Bolta Rece.  Acolo, șoferul îi raportează îngrijorat faptul că Andronic a fost văzut… de „Bârfa”. Omul intră în restaurant vădit îngrijorat.

Precizare

„Musafirul” lui Niculescu face parte din tabăra Blaga, sosită la Iaşi pentru prezentarea moţiunii candidatului lor în faţa democraţilor ieşeni. Petrecerea de la Bolta Rece a durat până dimineaţă. A fost mare chef, dar despre asta vă vom povesti altădată.

Şi-am încălecat pe-o şa…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *